Hvis du ikke kan foretage eller modtage opkald på din iPhone

Du kan muligvis ikke foretage eller modtage opkald på din iPhone, hvis du har slået visse indstillinger til, hvis softwaren ikke er opdateret, eller hvis der er et netværksproblem.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis "Ingen tjeneste" eller "Søger" vises på statuslinjen. Følg disse trin, og test efter hvert trin, hvis du ikke kan ringe eller modtage opkald på din iPhone:

Sådan kontrolleres iPhone-indstillingerne

1. Slå Flyfunktion til eller fra. Gå til Indstillinger, og slå Flyfunktion til, vent 5 sekunder, og slå den fra.
  2. Kontroller indstillingerne for Forstyr ikke. Gå til Indstillinger > Forstyr ikke, og kontroller, at den er slået fra.
  3. Kontroller, om der er blokerede telefonnumre. Gå til Indstillinger > Telefon > Opkaldsblokering og opkalds-id.
  4. Se, om Viderestil opkald er slået til. Gå til Indstillinger > Telefon > Viderestil opkald, og kontroller, at den er slået fra.

Sådan opdateres softwaren

1. Kontroller, om der findes en opdatering af dine operatørindstillinger.
  2. Kontroller, om der findes en opdatering til iOS-softwaren. Nogle opdateringer kræver muligvis en Wi-Fi-forbindelse.

Fjern og isæt SIM-kortet

Hvis din iPhone har et SIM-kort, skal du fjerne SIM-kortet og derefter isætte det igen.

Kontakt din operatør

Når du kontakter din udbyder, skal du sørge for følgende:

• At kontoen er indstillet til at bruge din iPhone.
  • At der ikke er konstateret afbrydelser af tjenesten.
  • Er nummeret spærret pga. manglende betaling?
  • Er der fejl i operatørsystemet, der skaber problemer med dine opkald?

Sådan kontrolleres netværksindstillingerne

1. Nulstil netværksindstillingerne. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette sletter alle aktuelt arkiverede indstillinger, herunder adgangskoder til Wi-Fi, foretrukne netværk og VPN-indstillinger.
  2. Prøv at gå et andet sted hen for at foretage eller modtage opkald.
  3. Skift til et andet netværksbånd. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Indstillinger til data > Slå LTE til, og slå LTE, 4G eller 3G fra (indstillingen afhænger af din operatør og enhedens model).

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan foretage eller modtage opkald, skal du gendanne din iPhone som ny. Hvis gendannelsen ikke løser problemet, skal du kontakte Apple-support og derefter følge trinnene for at fuldføre din anmodning.