Administration og brug af dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Du kan logge på alle Apple-tjenester med et enkelt Apple-id og den tilhørende adgangskode.

Log ind med dit Apple-id

Brug samme Apple-id og adgangskode, hver gang du bliver bedt om at logge på en enhed eller tjeneste fra Apple. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du læse mere om, hvordan du opretter et nyt Apple-id. Du kan bruge dit Apple-id til at:

• Indstille alle dine Apple-tjenester automatisk, når du indstiller en ny enhed og logger ind med dit Apple-id.
  • Holde dit personlige indhold opdateret på alle dine enheder med iCloud.
  • Logge ind på iTunes Store, boghandlen og App Store for at foretage køb og få adgang til tidligere køb.
  • Logge ind på Beskeder og FaceTime1 for at tale og skrive sms'er med venner og familie.
  • Logge på tredjepartsapps og -websteder med Log ind med Apple.

Se en liste over andre funktioner og tjenester, som dit Apple-id kan bruges med

Administrer dit Apple-id

Apple-id'et bruges på alle dine enheder, og det er derfor vigtigt at opdatere kontooplysningerne. Du kan når som helst blot logge ind på appleid.apple.com2 for at administrere din konto:

Du kan også lære at administrere dine betalingsoplysninger på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Hjælp os med at beskytte din konto

Sikkerheden og anonymiteten af dit Apple-id er meget vigtig for os. Her er nogle ting, som du selv kan gøre for at sikre, at kontoen forbliver anonym og sikker:

1. FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

2. Afhængigt af hvordan du oprettede dit Apple-id, kan du være nødt til at angive yderligere oplysninger eller ændre brugernavnet for dit Apple-id fra et mobiltelefonnummer til en e-mailadresse.

3. På det kinesiske fastland og i Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id. På det kinesiske fastland kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land eller område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.