Oprettelse og brug af et Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Du kan logge ind på alle Apples tjenester med et enkelt Apple-id og en adgangskode.

Mac, der viser Apple-id-kontosiden

Har du allerede et Apple-id?

Du behøver kun ét enkelt Apple-id for at få adgang til alle Apples tjenester. Inden du opretter et nyt Apple-id, skal du overveje, om det måske er bedre at fortsætte med at bruge det Apple-id, som du allerede har. Husk, at du muligvis ikke kan flytte data og køb fra et gammelt Apple-id til et nyt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du allerede har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde det. Selvom du har ændret den e-mailadresse,som du bruger til at logge på dit Apple ID, kan du beholde det samme Apple-id.

Oprettelse af dit Apple-id

Du kan oprette et Apple-id, når du indstiller en ny enhed eller logger på iTunes eller iCloud første gang. Du kan også gå til webstedet Apple-id og vælge Opret dit Apple-id.

Du skal bruge nedenstående:

Sådan logger du ind med dit Apple-id

Brug samme Apple-id og adgangskode, hver gang du bliver bedt om at logge på en enhed eller tjeneste fra Apple. Med et Apple-id kan du følgende:

Se en komplet liste over funktioner og tjenester, som dit Apple-id giver adgang til.

Administrering af dit Apple-id

Apple-id'et bruges på alle dine enheder, og det er derfor vigtigt at opdatere kontooplysningerne. Du kan til enhver tid logge på kontosiden for dit Apple-id for at administrere din konto:

Hjælp os med at beskytte din konto

Sikkerheden og anonymiteten af dit Apple-id er meget vigtig for os. Her er nogle ting, du selv kan gøre for at sikre, at kontoen forbliver anonym og sikker:

• Læs om de bedste fremgangsmåder i Sikkerhed og Apple-id.
  • Nulstil sikkerhedsspørgsmålene, så de er nemme for dig at huske, men svære for andre at gætte.
  • Tilføj en reserveadresse til e-mail. Hvis du glemmer adgangskoden eller svarene på sikkerhedsspørgsmålene, hjælper reserveadressen til e-mail dig med at få adgang til kontoen igen.
  • Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indstille tofaktorgodkendelse for at føje et ekstra sikkerhedslag til din konto. Dit Apple-id er muligvis allerede beskyttet af tofaktorgodkendelse, afhængigt af hvornår du oprettede det. Nogle Apple-id'er, der er oprettet i iCloud på iOS 10.3 eller macOS 10.12.4 og nyere, slår automatisk funktionen til.
  • Her kan du læse mere om Apples fokus på anonymitet og sikkerhed.
  1. I Kina og Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id.
  2. I Kina kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land/region til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.
  3. FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.