Sådan administrerer og bruger du dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Du kan logge ind på alle Apples tjenester med et enkelt Apple-id og en adgangskode.

Mac, der viser Apple-id-kontosiden

Log ind med dit Apple-id

Brug samme Apple-id og adgangskode, hver gang du bliver bedt om at logge på en enhed eller tjeneste fra Apple. Med et Apple-id kan du følgende:

Se en komplet liste over funktioner og tjenester, som dit Apple-id giver adgang til.

Administrer dit Apple-id

Apple-id'et bruges på alle dine enheder, og det er derfor vigtigt at opdatere kontooplysningerne. Du kan til enhver tid logge på kontosiden for dit Apple-id for at administrere din konto:

Du kan også læse mere om, hvordan du administrerer dine betalingsoplysninger.

Hjælp os med at beskytte din konto

Sikkerheden og anonymiteten af dit Apple-id er meget vigtig for os. Her er nogle ting, du selv kan gøre for at sikre, at kontoen forbliver anonym og sikker:

• Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indstille tofaktorgodkendelse for at føje et ekstra sikkerhedslag til din konto. Dit Apple-id er muligvis allerede beskyttet af tofaktorgodkendelse, afhængigt af hvornår du oprettede det. Nogle Apple-id'er, der er oprettet i iCloud på iOS 10.3 eller macOS 10.12.4 og nyere, slår automatisk funktionen til.
  • Hvis du ikke kan indstille tofaktorgodkendelse, skal du nulstille dine sikkerhedsspørgsmål og tilføje en reserveadresse til e-mail. Hvis du glemmer adgangskoden eller svarene på sikkerhedsspørgsmålene, hjælper reserveadressen til e-mail dig med at få adgang til kontoen igen.
  • Gennemgå bedste fremgangsmåde for sikkerhed under Sikkerhed og Apple-id.
  • Her kan du læse mere om Apples fokus på anonymitet og sikkerhed.

* FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

** På det kinesiske fastland og i Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id. På det kinesiske fastland kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land eller område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.