Oprettelse, administration og brug af et Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Du kan logge ind på alle Apples tjenester med et enkelt Apple-id og en adgangskode.

Mac, der viser Apple-id-kontosiden

Har du allerede et Apple-id?

Du behøver kun ét enkelt Apple-id for at få adgang til alle Apples tjenester. Inden du opretter et nyt Apple-id, skal du overveje, om det måske er bedre at fortsætte med at bruge det Apple-id, som du allerede har. Husk, at du muligvis ikke kan flytte data og køb fra et gammelt Apple-id til et nyt.

Hvis du er i tvivl, om du allerede har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde det. Selv om den e-mailadresse,som du bruger til at logge ind på dit Apple ID, er blevet ændret, kan du beholde det samme Apple ID.

Sådan opretter du dit Apple-id

Du kan oprette et Apple-id, når du indstiller en ny enhed eller logger på iTunes eller iCloud første gang. Du kan også gå til webstedet Apple-id og vælge Opret dit Apple-id.

Du skal bruge nedenstående:

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, er du helt klar. Du er nu den eneste person, der kan få adgang til kontoen, også selvom en anden kender din adgangskode. Hvis du ikke bruger tofaktorgodkendelse, skal du også angive en reserveadresse til e-mail.

Log ind med dit Apple-id

Brug samme Apple-id og adgangskode, hver gang du bliver bedt om at logge på en enhed eller tjeneste fra Apple. Med et Apple-id kan du følgende:

Se en komplet liste over funktioner og tjenester, som dit Apple-id giver adgang til.

Administrer dit Apple-id

Apple-id'et bruges på alle dine enheder, og det er derfor vigtigt at opdatere kontooplysningerne. Du kan til enhver tid logge på kontosiden for dit Apple-id for at administrere din konto:

Hjælp os med at beskytte din konto

Sikkerheden og anonymiteten af dit Apple-id er meget vigtig for os. Her er nogle ting, du selv kan gøre for at sikre, at kontoen forbliver anonym og sikker:

• Læs om de bedste fremgangsmåder i Sikkerhed og Apple-id.
  • Nulstil sikkerhedsspørgsmålene, så de er nemme for dig at huske, men svære for andre at gætte.
  • Tilføj en reserveadresse til e-mail. Hvis du glemmer adgangskoden eller svarene på sikkerhedsspørgsmålene, hjælper reserveadressen til e-mail dig med at få adgang til kontoen igen.
  • Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indstille tofaktorgodkendelse for at føje et ekstra sikkerhedslag til din konto. Dit Apple-id er muligvis allerede beskyttet af tofaktorgodkendelse, afhængigt af hvornår du oprettede det. Nogle Apple-id'er, der er oprettet i iCloud på iOS 10.3 eller macOS 10.12.4 og nyere, slår automatisk funktionen til.
  • Her kan du læse mere om Apples fokus på anonymitet og sikkerhed.
  1. I Kina og Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id.
  2. I Kina kan det være påkrævet at oplyse et +86-telefonnummer til dit Apple-id. Du kan ændre nummeret senere eller skifte land/område til et sted, der ikke har dette krav. Nummeret bruges kun til godkendelsesformål.
  3. FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.