Hvis der vises dubletter af kontakter efter indstilling af iCloud-kontakter

Følg disse trin, hvis du indstiller iCloud-kontakter på din Mac eller pc og derefter får vist dubletter af kontakter.

Før du begynder

• Hvis der vises dubletter i Kontakter på iCloud.com, skal du gå til Apple-support for at få hjælp.
  • Følg trinnene nedenfor, hvis der kun vises dubletter af kontakter på computeren og ikke på iCloud.com

Sådan fjerner du dubletter af kontakter

Følg de relevante trin for dit operativsystem.

På din Mac

1. Kopier dine kontakter.
  2. Åbn Kontakter.
  3. Gå til menuen Kort, og vælg Kort > Søg efter dubletter.
  4. Klik på Kombiner, når du bliver bedt om det.
  5. Gentag trin 2 og 3, indtil der ikke findes flere dubletter.
  6. Lav endnu en kopi af dine iCloud-kontakter.

På Windows-pc

Læs følgende Microsoft-artikler for at få hjælp:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.