Om symboler og status i iCloud-musikbibliotek

Læs mere om, hvad de forskellige iCloud-symboler i iTunes betyder, hvordan du kan tjekke, om en sang er købt i iTunes Store, tilføjet fra Apple Music, matchet med iTunes Match eller overført, og hvad det betyder, hvis dine sange vises med grå tekst.

Slå symboler og statuskolonner til

Brug disse trin til at slå kolonnerne iCloud-overførsel og iCloud-status til for at få vist symboler og statusser:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke har åbnet fanen Min musik, skal du vælge   Musik i øverste venstre hjørne i iTunes og klikke på Min musik.
  3. Klik på Sange i indholdsoversigten til venstre.
  4. Højreklik eller Control-klik i den øverste række i iTunes-hovedvinduet, og kontroller, at iCloud-overførsel og iCloud-status er markeret. Ellers skal du markere iCloud-overførsel eller iCloud-status for at få vist kolonnerne.
  5. Kolonnerne iCloud-overførsel og iCloud-status vises.

Symboler i iCloud-overførsel

Disse symboler vises muligvis, hvis kolonnen iCloud-overførsel er slået til i iTunes.

Tilgængelig for download

Dette symbol vises, når en sang er tilgængelig i dit iCloud-musikbibliotek og endnu ikke er blevet arkiveret på computeren.

Dublet

Dette symbol vises, når der findes en dubleret version af sangen i iTunes-biblioteket på computeren. Dette symbol vises ud for dubletter, der ikke er blevet overført til dit iCloud-musikbibliotek.

Venter

Dette symbol vises, når en sang er ved at blive matchet og endnu ikke er blevet behandlet. Prøv at opdatere dit iCloud-musikbibliotek (Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek) for at løse problemet.

Ikke overført

Dette symbol vises, når der er føjet en sang til dit iCloud-musikbibliotek fra en iPhone, iPad eller iPod touch, men sangen ikke kan matches og ikke er blevet overført fra en Mac-computer eller pc. Overfør sangen ved at slå iCloud-musikbibliotek til på den computer, hvor du har arkiveret det komplette lydarkiv.

Fjernet

Dette symbol vises, når du fjerner en sang fra dit iCloud-musikbibliotek på en anden computer. Sange, der slettes fra dit iCloud-musikbibliotek, slettes straks på tilknyttede iOS-enheder, men forbliver på andre tilknyttede computere, indtil de slettes manuelt.

Ikke berettiget

Dette symbol vises ud for emner, der ikke kan føjes til dit iCloud-musikbibliotek. En sang kan muligvis ikke tilføjes, hvis den er købt et andet sted end iTunes Store eller købt med et andet Apple-id, eller hvis sangarkivet fylder mere end 200 MB, varer længere end to timer eller er kodet med 96 Kbps eller mindre.

Fejl

Dette symbol vises muligvis, hvis sangarkivet er beskadiget, eller hvis der opstår fejl under overførslen af sangen. Prøv at opdatere dit iCloud-musikbibliotek (Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek) for at løse problemet. Hvis opdatering ikke løser problemet, skal du prøve at importere en ny kopi af sangen i iTunes-biblioteket.

Ikke længere tilgængelig

Dette symbol betyder, at et emne ikke længere findes i Apple Music-kataloget.

Andre iCloud-symboler

Symbolerne nedenfor vises under søgefeltet i øverste højre hjørne af iTunes i stedet for i kolonnen iCloud-overførsel.

Opretter forbindelse

Dette symbol vises, første gang du slår dit iCloud-musikbibliotek til, eller når du opdaterer dit iTunes-bibliotek (Arkiv > Bibliotek > Opdater iTunes-bibliotek). Det betyder, at iTunes er i gang med at oprette forbindelse eller sende opdateringer til dit iCloud-musikbibliotek.

Afbrudt

Dette symbol betyder, at dit iCloud-musikbibliotek ikke er tilgængeligt. Der er muligvis problemer med forbindelsen mellem iTunes og iTunes Store, eller iCloud-musikbiblioteket indeholder muligvis for mange arkiverede elementer.* Du kan også opleve, at dine sange vises med lysegrå tekst.

*Dit musikbibliotek kan indeholde op til 100.000 sange. Sange, du har købt i iTunes Store, tæller ikke med i dette antal.

iCloud-status

Statusserne i kolonnen iCloud-status viser f.eks., om en sang er købt i iTunes Store, tilføjet fra Apple Music, matchet med iTunes Match, overført eller andet.

• Apple Music: Du har tilføjet denne sang fra Apple Music-kataloget.
  • Matchet: Denne sang blev matchet med Apple Music eller iTunes Match.
  • Købt: Du har købt denne sang i iTunes Store.
  • Overført: Du har overført denne sang til iCloud-musikbibliotek fra en cd eller en anden kilde.
  • Ikke overført: Du har føjet denne sang til iCloud-musikbibliotek fra en iPhone, iPad eller iPod touch, men sangarkivet findes ikke på den aktuelle computer, du bruger, og kan ikke overføres.
  • Ikke berettiget: Computeren er ikke godkendt til at afspille sangen, eller arkivtypen kan ikke tilføjes i iCloud-musikbibliotek. En sang kan muligvis ikke tilføjes, hvis den er købt et andet sted end iTunes Store eller købt med et andet Apple-id, eller hvis sangarkivet fylder mere end 200 MB, varer længere end to timer eller er kodet med 96 Kbps eller mindre.
  • Venter: Sangen er i gang med at blive matchet og er ikke blevet behandlet eller venter på at blive overført til iCloud-musikbibliotek.
  • Fjernet: Sangen er lagret på computeren, men er blevet slettet i iCloud-musikbibliotek.

Hvis en sang, du har købt med dit Apple-id, indeholder DRM, og sangen ikke længere er tilgængelig i iTunes Store, overføres sangen til iCloud-musikbibliotek i beskyttet DRM-format. Du kan downloade sangen i det samme beskyttede DRM-format, men du skal godkende computeren, før du kan afspille sangen.

En sang med DRM, som er blevet købt med et andet Apple-id og ikke kan matches, overføres ikke til iCloud-musikbibliotek.

Hvis sangene vises med lysegrå tekst

Der kan være flere grunde til, at dine sange vises med lysegrå tekst i iTunes. Årsagerne kan f.eks. være:

• Der er ikke forbindelse til iCloud-musikbibliotek. Hvis symbolet for afbrudt forbindelse vises øverst til højre i iTunes, er der ikke forbindelse til iCloud-musikbibliotek. Klik på symbolet for at oprette forbindelse.
  • Sangen findes ikke i Apple Music, eller den er ikke tilgængelig i dit land eller område. Sangene vises også med gråt, hvis du søger efter dem i Apple Music.
  • Der er slået begrænsninger til for bestemte sange. Læs mere om begrænsninger.
  • En kunstner eller indholdsudbyder har ændret eller redigeret et album. Du skal muligvis fjerne albummet fra dit bibliotek og tilføje det igen fra Apple Music-kataloget.