Identificer skystatussymboler i dit musikbibliotek på din Mac eller pc

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du overføre dit musikbibliotek, så du har adgang til det på alle dine enheder. Læs om, hvordan du kan tjekke status for overførsel af dit musikbibliotek, og hvad de forskellige skysymboler ud for dine sange betyder.

Skystatussymboler

Hvis du kan se et skystatussymbol ud for en sang, kan du finde ud af, hvad det betyder, nedenfor.

Tilgængelig for download

Sangen er ikke downloadet til din enhed og kan kun afspilles, når din enhed har forbindelse til internettet. Hvis du vil lytte til sangen offline, skal du trykke eller klikke på  for at downloade den til din enhed.

Dublet

Du har dubletversioner af den samme sang i dit musikbibliotek på din computer. Dubletversioner af sange overføres og synkroniseres ikke på tværs af dine enheder.

Fjernet

Du har flere computere, hvor Synkroniser bibliotek er slået til, og en sang er slettet fra en af disse computere. Sange, som du sletter fra dit musikbibliotek, fjernes straks fra din iPhone, iPad eller iPod touch, men forbliver på andre tilknyttede computere, indtil de slettes manuelt.

Ikke berettiget

Apple Music kan muligvis ikke overføre sangen, fordi sangen ikke er købt i iTunes Store, fordi den er købt med et andet Apple-id, eller fordi arkivet er for stort.

Fejl

Sangarkivet er beskadiget, eller der opstod en fejl under overførsel af sangen. Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek for at løse dette. Hvis opdatering ikke løser problemet, skal du prøve at importere en ny kopi af sangen i musikbiblioteket.

En sky med en stiplet linje

Hvis du kan se en sky med en stiplet linje ud for en sang, kan det betyde et af følgende:

• Venter: Sangen er ved at blive matchet og er ikke overført. Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek for at løse dette.
  • Ikke overført: Sangen er tilføjet fra en anden enhed og kan ikke matches. Overfør sangen ved at slå Synkroniser bibliotek til på den computer, hvor du har arkiveret det oprindelige lydarkiv.
  • Ikke længere tilgængelig: Sangen er enten ikke tilgængelig i Apple Music-kataloget eller er ikke udgivet endnu.

Tjek overførselsstatus for de enkelte sange i dit musikbibliotek

Når du slår Synkroniser bibliotek til i appen Musik på din Mac eller iTunes til Windows på din pc, overfører og matcher Apple Music alle sange i dit musikbibliotek.

Efterhånden som Apple Music overfører din musik, kan du tjekke status for de enkelte sange.

1. Åbn appen Musik på din Mac. Åbn iTunes til Windows på din pc, vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Bibliotek.
  2. Vælg Sange i indholdsoversigten.
  3. Vælg Oversigt > Vis oversigtsvalg.
  4. Vælg iCloud-overførsel og iCloud-status.