Identificer skystatussymboler i dit musikbibliotek på din Mac eller pc

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du overføre dit musikbibliotek, så du har adgang til det på alle dine enheder. Læs om, hvordan du kan tjekke status for overførsel af dit musikbibliotek, og hvad de forskellige skysymboler ud for dine sange betyder.

Tjek overførselsstatus for de enkelte sange i dit musikbibliotek

Når du slår Synkroniser bibliotek til i appen Apple Music eller slår iCloud-musikbibliotek til i iTunes, overfører og matcher Apple Music alle sange i dit musikbibliotek.

Sådan kontrollerer du overførselsstatussen for hver sang:

1. På Mac: Åbn appen Apple Music. På pc: Åbn iTunes, vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Bibliotek.
  2. Vælg Sange i indholdsoversigten.
  3. Vælg Oversigt > Vis oversigtsvalg.
  4. Vælg iCloud-overførsel og iCloud-status.

Vindue med appen Music, der viser Oversigtsvalg, herunder Overførsel fra netskyen og Status for netsky

Skystatussymboler

Hvis du kan se et skystatussymbol ud for en sang, kan du finde ud af, hvad det betyder, nedenfor.

Overførselssymbol

Tilgængelig for download

Sangen er ikke downloadet til din enhed og kan kun afspilles, når din enhed har forbindelse til internettet. Hvis du vil afspille sangen offline, skal du trykke eller klikke på symbolet for Download downloadsymbol for at downloade den til din enhed.

Symbol for Dublet

Dublet

Du har dubletversioner af den samme sang i dit musikbibliotek på din computer. Dubletversioner af sange overføres og synkroniseres ikke på tværs af dine enheder.

Symbol for Fjernet

Fjernet

Du har flere computere, hvor Synkroniser bibliotek er slået til, og en sang er slettet fra en af disse computere. Sange, som du sletter fra dit musikbibliotek, fjernes straks fra din iPhone, iPad eller iPod touch, men forbliver på andre tilknyttede computere, indtil de slettes manuelt.

Symbol for Ikke berettiget

Ikke berettiget

Apple Music kan muligvis ikke overføre sangen, fordi sangen ikke er købt i iTunes Store, fordi den er købt med et andet Apple-id, eller fordi arkivet er for stort.

Symbol for Fejl

Fejl

Sangarkivet er beskadiget, eller der opstod en fejl under overførsel af sangen. Vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek for at løse dette. Hvis opdatering ikke løser problemet, skal du prøve at importere en ny kopi af sangen i musikbiblioteket.

Symbol for Sky med stiplet linje

En sky med en stiplet linje

Sangen afventer at blive overført, kan ikke matches, findes ikke længere i Apple Music-kataloget eller er endnu ikke udgivet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis det tager for lang tid at overføre sange.