AirPort-baser: Sådan findes et Wi-Fi-netværk, hvis det ikke vises som normalt

Det kan forekomme, at du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk på computeren. Wi-Fi-netværket vises muligvis ikke i Mac OS X AirPort-menuen.

Der er flere forhold, der kan være årsag til problemet:

• Wi-Fi kan være deaktiveret (slukket) på Wi-Fi-basen.
  • Wi-Fi kan være deaktiveret på computeren eller enheden.
  • Computeren eller Wi-Fi-enheden kan være uden for Wi-Fi-basens rækkevidde.
  • Wi-Fi-netværket kan være påvirket af radioforstyrrelser.
  • Wi-Fi-netværksadministratoren kan have lukket (skjult) netværket.

Prøv følgende metode til fejlfinding for at genoprette Wi-Fi-netværket.

Hvis det kun er én computer, der er problemer med:

1. Kontroller indstillingerne på computeren, og sørg for, at Wi-Fi/AirPort er aktiveret.
  2. Kontroller, om computeren er inden for AirPort-basens rækkevidde (det kan afprøves ved at flytte computeren tættere på AirPort-basen).

Hvis der er problemer på alle computere og Wi-Fi-enheder:

1. Sørg for, at Wi-Fi-basen er sat i en stikkontakt, der virker.
  2. Sørg for, at dine computere, Wi-Fi-enheder og Wi-Fi-basen ikke befinder sig i nærheden af interferenskilder – f.eks. metalvægge og mikrobølgeovne.

Bemærk: Du kan få mere at vide om mulige interferenskilder i artiklen AirPort og Bluetooth: Potentielle kilder til trådløs interferens.

3. Kontroller, om Wi-Fi er aktiveret på Wi-Fi-basen.

Bemærk: Se efter, om Wi-Fi-netværket er aktiveret på Wi-Fi-basen ved at åbne AirPort-værktøj og kontrollere indstillingerne for trådløs funktion under AirPort > fanen Trådløs. Hvis den er indstillet til Fra, skal du enten vælge Opret et trådløst netværk eller Udvid et trådløst netværk i rullemenuen.

4. Sørg for, at Wi-Fi-netværket ikke er indstillet til lukket (skjult) på Wi-Fi-basen.

Bemærk: For at få det trådløse netværk vist skal du åbne AirPort-værktøj og fjerne markeringen i Opret et lukket netværk, som kan ses i AirPort > fanen Trådløs > Indstillinger til trådløst netværk...

5. Nulstil Wi-Fi-basen.

Bemærk: Oplysninger om nulstilling af AirPort-basen kan ses i artiklen Ofte stillede spørgsmål om nulstilling af en AirPort-base eller AirPort Time Capsule.