Hvis Internetdeling ikke fungerer på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular)

Med Internetdeling kan du dele mobildataforbindelsen på en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med en anden enhed. Følg disse trin, hvis du har brug for hjælp til Internetdeling.

Start med disse trin

Prøv at oprette forbindelse igen efter hvert trin.

1. Kontroller, at Internetdeling er slået til i Indstillinger > Internetdeling. Hvis du ikke kan finde Internetdeling eller slå det til, skal du kontrollere, om din internetudbyder har aktiveret det, og om dit internetabonnement understøtter det.
  2. Genstart den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling, samt enheden, der har brug for at oprette forbindelse til Internetdeling.
  3. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  4. På den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling: Gå til Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [enhed] > Nulstil, og tryk derefter på Nulstil netværksindstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til Internetdeling via Wi-Fi, USB eller Bluetooth, skal du følge trinnene nedenfor.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi

På den enhed, der leverer Internetdeling: Gå til Indstillinger > Internetdeling, og følg derefter disse trin:

1. Sørg for, at Andre må deltage er slået til.
  2. Husk enhedens Wi-Fi-netværksnavn og -adgangskode, der vises på skærmen. Hvis du vil ændre Wi-Fi-netværksnavnet, kan du læse mere om, hvordan du ændrer enhedens navn.
  3. Hvis du bruger en iPhone 12-model eller en nyere model, skal du aktivere Maksimer kompatibilitet.* Prøv derefter at forbinde dine enheder til Internetdeling igen.
  4. Bliv på denne skærm, indtil du har oprettet forbindelse til Wi-Fi-netværket på din anden enhed.

Følg disse trin på den enhed, der skal oprette forbindelse til Internetdeling:

1. Slå Wi-Fi fra og til igen.
  2. Kontroller, at du opretter forbindelse til det korrekte Wi-Fi-netværk. Netværksnavnet er det samme som den iOS-enhed, der leverer Internetdeling, og der vises muligvis et symbol for Internetdeling  ud for navnet.
  3. Hvis du ser en adgangskodefejl, når du prøver at få forbindelse til Internetdeling, kan du tjekke Wi-Fi-adgangskoden: Gå til Indstillinger > Internetdeling på enheden med Internetdeling.

* Når du slår Maksimer kompatibilitet til, kan internettets ydeevne og Wi-Fi-sikkerheden blive reduceret for enheder, der er tilsluttet hotspottet.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via USB

Slå Internetdeling fra, når du ikke har brug for det, så du undgår unødvendige datagebyrer. Hvis du ikke gør dette, kan din computer oprette forbindelse til Internetdeling, hver gang du slutter din iOS-enhed med Internetdeling til din computer for at oplade den.

Følg trinnene nedenfor på din Mac.

Sådan opretter du forbindelse til Internetdeling på din Mac via USB

1. Opdater til den nyeste version af iTunes
  2. Slut din Mac til den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling, via et USB-kabel. Godkend enheden, hvis du bliver bedt om det.
  3. Kontroller, at du kan finde og se din iPhone eller iPad i iTunes eller Finder. Hvis din Mac ikke genkender enheden, skal du prøve med et andet USB-kabel.
  4. Gå til Systemindstillinger > Netværk, og vælg derefter iPhone-USB. Hvis du ikke kan se den, skal du klikke på knappen Tilføj  og tilføje den.
    Knapperne Tilføj og Mere er placeret nederst til venstre på skærmen
  5. Klik på knappen Mere , vælg Gør tjeneste passiv, og klik derefter på Anvend.
  6. Klik på knappen Mere , vælg Gør tjeneste aktiv, og klik derefter på Anvend. Hvis du allerede har en anden netværksforbindelse, aktiveres forbindelsen til Internetdeling muligvis ikke, før du fjerner markeringen af "Slå fra, medmindre der er brug for det" under Status.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via Bluetooth

Følg trinnene herunder for at danne par mellem dine enheder og oprette forbindelse til Internetdeling via Bluetooth.

Sådan danner du par mellem dine enheder

1. Gå til Indstillinger > Internetdeling, og kontroller, at Andre må deltage er slået til på den enhed, der leverer Internetdeling.
  2. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til.
  3. Lad denne skærm være åben, og følg derefter trinnene for den enhed, der skal oprette forbindelse:
    • På din iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til. Tryk på den enhed, der leverer Internetdeling, bekræft den viste kode, og tryk derefter på Dan par på begge enheder.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til. Vælg den enhed, der leverer Internetdeling, klik på Opret forbindelse, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    • På din Windows-pc: Klik på Bluetooth-symbolet i notifikationsområdet, og kontroller, at Bluetooth er aktiveret. Vælg Tilføj en Bluetooth-enhed, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Sådan opretter du forbindelse til Internetdeling via Bluetooth

• På din Mac: Klik på Bluetooth-symbolet  på menulinjen, eller klik på Bluetooth Kontrolcenter. Vælg den iOS-enhed, der leverer Internetdeling, og vælg derefter Opret forbindelse til netværk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, kan du gå til næste afsnit.
  • På din Windows-pc: Klik på Bluetooth-symbolet  i notifikationsområdet, og vælg derefter Deltag i et personligt netværk. Højreklik på din enhed, hold markøren over "Opret forbindelse vha.", og vælg "Adgangspunkt". Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du gå til næste afsnit.
    Notifikationsområde i Windows

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via Bluetooth

Slå Bluetooth fra og til igen på begge enheder:

• På dine iOS- eller iPadOS-enheder: Gå til Indstillinger > Bluetooth, og slå Bluetooth fra og til igen.
  • På din Mac: Klik på Bluetooth-symbolet  på menulinjen, eller klik på Bluetooth i Kontrolcenter, og slå derefter Bluetooth fra og til igen.
  • På din pc: Vælg Indstillinger, klik på Bluetooth-symbolet , og slå Bluetooth fra og til igen.

Følg disse trin, hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse:

1. Ophæv pardannelsen af enheden:
    • På den iPad eller iPod touch, der skal oprette forbindelse til Internetdeling: Tryk på Indstillinger > Bluetooth. Tryk på infosymbolet  ud for navnet på den enhed, hvor Internetdeling er aktiveret, og tryk derefter på Glem denne enhed.
    • På din Mac-computer skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Bluetooth. Vælg den enhed, hvor Internetdeling er aktiveret, og klik derefter på knappen Fjern .
    • På din Windows-pc: Klik på Bluetooth-symbolet  i notifikationsområdet. Vælg "Vis Bluetooth-enheder", og klik på enheden med Internetdeling. Klik på Fjern, og klik derefter på OK.
  2. Genstart alle enhederne.
  3. Dan par mellem dine enheder, og prøv igen at oprette forbindelse til Internetdeling.

Få mere hjælp

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp til din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular).

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.