Hvis Internetdeling ikke fungerer på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular)

Med Internetdeling kan du dele mobildataforbindelsen på en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med en anden enhed. Følg disse trin, hvis du har brug for hjælp til Internetdeling.

Start med disse trin

Prøv igen efter hvert trin.

1. Kontroller, at Internetdeling er slået til i Indstillinger > Internetdeling. Hvis du ikke kan finde Internetdeling eller slå det til, skal du kontrollere, om din internetudbyder har aktiveret det, og om det understøttes af dit internetabonnement.
  2. Genstart den iPhone eller iPad, der skal levere Internetdeling, og den anden enhed, der skal oprette forbindelse til Internetdeling.
  3. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iOS.
  4. På den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling: Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, og tryk derefter på Nulstil netværksindstillinger.

Følg trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til Internetdeling via Wi-Fi, USB eller Bluetooth.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi

På den enhed, der leverer Internetdeling: Gå til Indstillinger > Internetdeling, og følg derefter disse trin:

1. Kontroller, at Internetdeling er slået til.
  2. Husk enhedens Wi-Fi-netværksnavn og -adgangskode, der vises på skærmen. Hvis du vil ændre Wi-Fi-netværksnavnet, kan du læse mere om, hvordan du ændrer enhedens navn.
  3. Bliv på denne skærm, indtil du har oprettet forbindelse til Wi-Fi-netværket på din anden enhed.

Følg disse trin på den enhed, der skal oprette forbindelse til Internetdeling:

1. Slå Wi-Fi fra og til igen.
  2. Kontroller, at du opretter forbindelse til det korrekte Wi-Fi-netværk. Netværksnavnet er det samme som den iOS-enhed, der leverer Internetdeling, og der vises muligvis et symbol for Internetdeling ved siden af navnet.
  3. Hvis du ser en adgangskodefejl, når du prøver at bruge Internetdeling, skal du kontrollere Wi-Fi-adgangskoden: Gå til Indstillinger > Internetdeling på den enhed, der skal levere Internetdeling.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via USB

Du kan undgå unødvendige datagebyrer ved at slå Internetdeling fra, når du ikke har brug for det. Hvis du ikke gør dette, opretter din computer forbindelse til Internetdeling, hver gang du slutter din iOS-enhed med Internetdeling til din computer for at oplade den.

Følg trinnene nedenfor på din Mac eller Windows-pc.

Sådan opretter du forbindelse til Internetdeling på din Mac via USB

1. Opdater til den nyeste version af iTunes
  2. Brug et USB-kabel til at slutte din Mac til den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling. Godkend enheden, hvis du bliver bedt om det.
  3. Kontroller, at din iPhone eller iPad vises i iTunes. Hvis din Mac ikke genkender enheden, skal du prøve med et andet USB-kabel.
  4. Gå til Systemindstillinger > Netværk, og vælg derefter iPhone-USB. Hvis du ikke kan se den, skal du klikke på plussymbolet og tilføje den.
  5. Klik på symbolet Indstillinger, vælg Gør tjeneste passiv, og klik derefter på Anvend.
  6. Klik på symbolet Indstillinger, vælg Gør tjeneste aktiv, og klik derefter på Anvend. Hvis du allerede har en anden netværksforbindelse, aktiveres forbindelsen til Internetdeling muligvis ikke, før du fjerner markeringen af "Slå fra, medmindre der er brug for det" under Status.

Sådan opretter du forbindelse til Internetdeling på din Windows-pc via USB

1. Opdater til den nyeste version af iTunes.
  2. Slut din computer til den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling, via et USB-kabel. Godkend enheden, hvis du bliver bedt om det.
  3. Kontroller, at din iPhone eller iPad vises i iTunes. Hvis din Windows-pc ikke genkender enheden, skal du prøve med et andet USB-kabel.
  4. Følg trinnene fra Microsoft for at kontrollere din internetforbindelse i Windows 10 eller Windows 7.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via Bluetooth

Følg trinnene herunder for at danne par mellem dine enheder og oprette forbindelse til Internetdeling via Bluetooth.

Sådan danner du par mellem dine enheder

1. På den enhed, der leverer Internetdeling: Gå til Indstillinger > Internetdeling, og kontroller, at Internetdeling er slået til.
  2. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til.
  3. Lad denne skærm være åben, og følg derefter trinnene for den enhed, der skal oprette forbindelse:
    • På din iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til. Tryk på den enhed, der leverer Internetdeling, bekræft den viste kode, og tryk derefter på Dan par på begge enheder.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, klik på Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til. Vælg den enhed, der leverer Internetdeling, klik på Tilslut, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    • På din Windows-pc: Klik på ikonet Bluetooth i området Meddelelser, og kontroller, at Bluetooth er aktiveret. Vælg Tilføj en Bluetooth-enhed, og følge derefter vejledningen på skærmen.

Sådan opretter du forbindelse til Internetdeling via Bluetooth

Her kan du se, hvordan du opretter forbindelse fra din Mac eller pc:

• På din Mac: Klik på Bluetooth-symbolet på menulinjen. Vælg den iOS-enhed, der leverer Internetdeling, og vælg derefter Opret forbindelse til netværk. Du kan bekræfte din forbindelse under Systemindstillinger > Netværk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, kan du gå til næste afsnit.
  • På din Windows-pc: Klik på Bluetooth-ikonet i meddelelsesområdet, og vælg derefter Deltag i et personligt netværk. Højreklik på din enhed, hold markøren over "Opret forbindelse vha.", og vælg "Adgangspunkt". Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du gå til næste afsnit.
    Meddelelsesområde i Windows

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling via Bluetooth

Slå Bluetooth fra og til igen på begge enheder:

• På din iOS-enheder: Gå til Indstillinger > Bluetooth, og slå Bluetooth fra og til igen.
  • På din Mac: Klik på Bluetooth-symbolet i menulinjen, og slå derefter Bluetooth fra og til igen.
  • På din pc: Vælg Indstillinger, klik på ikonet Bluetooth, og deaktiver og aktiver Bluetooth.

Følg disse trin, hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse:

1. Ophæv pardannelsen af enheden:
    • På den iPad eller iPod touch, der skal oprette forbindelse til Internetdeling: Tryk på Indstillinger > Bluetooth. Tryk på infosymbolet ud for navnet på den enhed, der leverer Internetdeling, og tryk derefter på Glem denne enhed.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth. Vælg den enhed, der leverer Internetdeling, og klik derefter på X-symbolet.
    • På din pc: Klik på Bluetooth-ikonet i meddelelsesområdet. Vælg "Vis Bluetooth-enheder", og klik på den enhed, der leverer Internetdeling. Klik på Fjern, og klik derefter på OK.
  2. Genstart alle enhederne.
  3. Pardan dine enheder, og prøv igen at oprette forbindelse til Internetdeling.

Få mere hjælp

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp til din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular).

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.