Hvis du ikke kan oprette en iTunes-sikkerhedskopi eller gendanne fra en sikkerhedskopi

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til en iTunes-sikkerhedskopi af din iPhone, iPad eller iPod touch.

Udfør trinnene i denne artikel, hvis du har brug for hjælp efter at have udført trinnene til oprettelse af en iTunes-sikkerhedskopi eller gendannelse af en iTunes-sikkerhedskopi.

Prøv igen efter hvert trin

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Slut din enhed til computeren med et USB-kabel, og vælg derefter din enhed i iTunes. Hvis enheden ikke vises i iTunes, skal du løse problemet, før du kan fortsætte. Du kan få hjælp, hvis du ikke kender din adgangskode, eller din enhed er slået fra.
  3. Sluk både computeren og din iPhone, iPad eller iPod touch. Tænd derefter enhederne igen.
  4. Spring dette trin over, hvis du bruger en Mac-computer. Hvis du bruger en Windows-pc, og iTunes ikke svarer, eller sikkerhedskopieringen ikke kan gennemføres, skal du muligvis opdatere, ændre, deaktivere eller afinstallere din sikkerhedssoftware.
  5. Hvis du har mere end én computer, kan du prøve at oprette en sikkerhedskopi på din anden Mac-computer eller pc. Du kan også bruge iCloud til at sikkerhedskopiere din enhed og gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi.
  6. Hvis du får vist en besked om, at der er opstået en fejl, din sikkerhedskopi er beskadiget eller inkompatibel, eller der ikke er nok plads på harddisken, skal du finde fejlmeddelelsen nedenfor og læse mere.
  7. Kontakt Apple-support.

Hvis der vises en advarsel om opstået fejl

Hvis du får en besked om, at iTunes ikke kan sikkerhedskopiere din enhed, fordi der er opstået en fejl, skal du kontrollere, om du har installeret den nyeste version af iOS. Herefter skal du åbne App Store på din iOS-enhed, trykke på Opdateringer og kontrollere, at alle enhedens apps er opdaterede. Kontakt Apple-support, hvis du har brug for mere hjælp.

Hvis der vises en advarsel om manglende plads på harddisken

Hvis du får en besked om, at der ikke er nok plads på harddisken, når du forsøger at sikkerhedskopiere enheden, skal du frigøre noget plads på din Mac-computer eller pc. Hvis du stadig får en fejlmeddelelse om utilstrækkelig plads på harddisken, når du har frigjort plads, skal du kontakte Apple-support

Hvis der vises en advarsel om beskadiget eller inkompatibel sikkerhedskopi

Hvis iTunes ikke kan gendanne fra en sikkerhedskopi, fordi den er beskadiget eller inkompatibel, kan du ikke bruge sikkerhedskopien. Kontakt Apple-support.

Få mere hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.