Problemer med at oprette en sikkerhedskopi af iPhone, iPad eller iPod touch

Når du sikkerhedskopierer din iPhone, iPad eller iPod touch i iTunes, får du måske vist en fejlmeddelelse. Du kan f.eks. få en meddelelse om, at der ikke er nok ledig plads, eller at sessionen ikke lykkedes eller ikke kunne startes.

Efter hvert trin skal du prøve at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch igen.

Genstart din computer og din iOS-enhed

Når du har genstartet, kan du prøve at oprette en sikkerhedskopi igen.

Frakobl andre USB-enheder

Fjern alt fra computeren undtagen din iOS-enhed, tastaturet og musen. Kontrollér, at iOS-enheden er sluttet direkte til computeren.

Kontrollér dine Windows-sikkerhedsindstillinger

Hvis iTunes til Windows holder op med at svare, eller din sikkerhedskopi aldrig bliver færdig, skal du måske opdatere, konfigurere, deaktivere eller fjerne din sikkerhedssoftware. Få mere at vide, hvis iTunes til Windows ikke svarer.

Nulstil mappen Lockdown

Prøv at nulstille mappen Lockdown for at starte eller arkivere en sikkerhedskopi.

Prøv en anden computer

Hvis du har mere end én computer, kan du prøve at oprette en sikkerhedskopi på din anden Mac-computer eller pc.

Frigør plads

Hvis iTunes ikke kan oprette en sikkerhedskopi af din enhed, fordi der ikke er nok ledig plads, kan du prøve at frigøre noget plads på din Mac-computer eller pc. Derefter skal du følge fremgangsmåden til oprettelse af en sikkerhedskopi igen.

Yderligere hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: