iOS: Der kan ikke sikkerhedskopieres eller gendannes fra en sikkerhedskopi i iTunes

Hvis du prøver at sikkerhedskopiere din iPad, iPhone, eller iPod touch eller gendanne fra en sikkerhedskopi, kan der blive vist en advarsel i iTunes om, at din enhed ikke kan sikkerhedskopieres eller gendannes af en af følgende grunde:

• "...sikkerhedskopieringen mislykkedes."
  • "...der kunne ikke startes en session."
  • "...iPhone afviste anmodningen."
  • "...der opstod en fejl."
  • "... der opstod en ukendt fejl (-1."
  • "...sikkerhedskopien kunne ikke arkiveres på computeren."
  • "... der er ikke nok ledig plads."

Hvis en af disse meddelelser eller en anden meddelelse vises, skal du følge nedenstående fremgangsmåde. Hvis iTunes til Windows ikke svarer eller sikkerhedskopieringen ikke afsluttes, skal du følge denne fremgangsmåde for at løse problemet.

Kopiering af en sikkerhedskopi

Kopier en aktuel sikkerhedskopi, og arkiver den på skrivebordet eller en ekstern harddisk. Sikkerhedskopien ligger i følgende mapper:

Operativsystem Placering
Mac OS

~/Bibliotek/Application Support/MobileSync/Backup/

Mappen ~/Bibliotek i OS X Lion findes ved at åbne Finder, holde Alternativtasten nede og vælge Gå > Bibliotek.

Windows 8

\Users\(brugernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Du kan finde mappen AppData ved at klikke på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne. Indtast

%appdata%,
, og tryk på Retur.

Windows Vista og Windows 7

\Users\(brugernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Du kan finde mappen AppData ved at klikke på Start. Indtast

%appdata%
i søgelinjen, og tryk på Retur.

Windows XP

\Documents and Settings\(brugernavn)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Mappen Application Data findes ved først at klikke på Start > Kør. Indtast

%appdata%
, og klik på OK.

Opdatering af software

Genstart af computer og iOS-enhed

Prøv igen at sikkerhedskopiere, når du har genstartet computeren og iOS-enheden.

Frakobling af andre USB-enheder

Det er kun iOS-enheden samt tastatur og mus, der må være koblet til. Enheden skal kobles direkte til computeren.

Frigørelse af plads

Hvis du vil sikkerhedskopiere eller gendanne fra en sikkerhedskopi, skal du først frigøre tilstrækkelig plads på harddisken, så sikkerhedskopien eller enhedens indhold kan arkiveres.

Hvis iTunes ikke kan gendanne enheden, fordi der ikke er nok ledig plads på enheden, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger.
  2. Prøv at gendanne fra sikkerhedskopien. Du skal muligvis gendanne fra en mindre sikkerhedskopi eller oprette en ny sikkerhedskopi.

Kontrol af sikkerhedsindstillingerne

Det kan være nødvendigt at opdatere, konfigurere, deaktivere eller afinstallere sikkerhedssoftwaren.

Sikkerhedskopiering eller gendannelse ved hjælp af en ny administratorkonto

Opret en ny administratorkonto på computeren, og tag en sikkerhedskopi med den nye konto. Følg denne fremgangsmåde til Mac OS X eller Microsofts fremgangsmåde til Windows.

Hvis du kan sikkerhedskopiere med den nye administratorkonto, skal du logge ind med den oprindelige brugerkonto og gøre følgende:

1. Sørg for, at det er en administratorkonto.
  2. Kontroller tilladelserne for de biblioteker, som iTunes lægger sikkerhedskopien i.
    • Mac: Brug Vis info til at kontrollere tilladelserne i bibliotekerne MobileSync og Backup.
    • Pc: Kontakt supporten til din version af Windows.
  3. Undersøg, om der er et problem med den oprindelige sikkerhedskopi:
    1. Omdøb mappen Backup.
    2. Åbn iTunes, og prøv at gentage sikkerhedskopieringen. Kopier sikkerhedskopien, før du bruger iTunes-indstillingerne > Enheder til at slette sikkerhedskopien.

Nulstilling af mappen Lockdown

Hvis du ikke kan oprette en sikkerhedskopi med en ny brugerkonto, skal du nulstille mappen Lockdown. Hvis du nulstiller mappen Lockdown, kan du muligvis sikkerhedskopiere eller arkivere sikkerhedskopien.

1. Kobl alle iOS-enheder fra computeren, og afslut iTunes.
  2. Nulstil mappen Lockdown.
  3. Tilslut iOS-enheden.
  4. Åbn iTunes, og prøv at gentage sikkerhedskopieringen.

Windows: Opdatering af chipsæt-driverne til Intel(R) 5-serien/3400-serien

Hvis Intel chipsæt-driverne er forældede, kan det medføre problemer med sikkerhedskopiering og gendannelse. Hvis du har et af disse chipsæt, kan du følge denne fremgangsmåde for at løse problemer med synkronisering af iOS-enhed med Intel-chipsæt.

Sikkerhedskopiering på en anden computer

Hvis du har en anden computer, skal du prøve at sikkerhedskopiere på den. Hvis du vil gendanne fra en anden computer, skal du kopiere sikkerhedskopien til sikkerhedskopieringsmappen på denne computer. Det kan være nødvendigt at oprette en mappe med navnet Backup eller MobileSync.

Kontakt til support

Hvis du har prøvet ovenstående, og meddelelsen vises igen, skal du kontakte Apples support eller din trådløse operatør (hvis du bruger en iPhone).

Læs mere om sikkerhedskopier:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.

Sidst ændret: