Problemer med sikkerhedskopiering af iOS- eller iPadOS-enheder til en computer eller gendannelse fra en sikkerhedskopi

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer, eller hvis du ikke kan gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi fra en computer.

Prøv igen efter hvert trin

1. Sørg for, at din Mac eller pc er opdateret. Hvis du bruger iTunes, skal du sørge for, at du har den nyeste version af iTunes. Hvis du bruger appen Apple Devices på din pc, skal du sørge for, at du har den nyeste version af appen Apple Devices.

2. Slut enheden til din computer via et USB-kabel, og find enheden på din computer. Hvis du ikke kan se din enhed i Finder, iTunes eller appen Apple Devices, kan du læse mere om, hvad du skal gøre. Hvis du har glemt din kode, eller hvis enheden er deaktiveret, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

3. Genstart alle enhederne.

4. Spring dette trin over, hvis du bruger en Mac. Hvis du bruger en Windows-pc, og iTunes ikke svarer, eller sikkerhedskopieringen ikke kan gennemføres, skal du muligvis opdatere, ændre, deaktivere eller afinstallere din sikkerhedssoftware.

5. Hvis du har mere end én computer, kan du prøve at oprette en sikkerhedskopi på din anden Mac-computer eller pc. Du kan også bruge iCloud til at sikkerhedskopiere din enhed og gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi.

6. Hvis du får vist en advarsel om, at der opstod en fejl, at din sikkerhedskopi er korrupt eller inkompatibel, eller at der ikke er nok diskplads, skal du finde fejlmeddelelsen nedenfor for at se, hvad du skal gøre.

7. Kontakt Apple-support.

Hvis der vises en advarsel om, at der er opstået en fejl

Hvis du får en besked om, at din computer ikke kan sikkerhedskopiere din enhed, fordi der er opstået en fejl, skal du kontrollere, om du har installeret den nyeste version af iOS eller iPadOS. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Hvis der vises en advarsel om manglende plads på harddisken

Hvis du får en besked om, at der ikke er nok plads på harddisken, når du forsøger at sikkerhedskopiere enheden, skal du frigøre noget plads på din Mac-computer eller pc. Hvis du stadig får en fejlmeddelelse om utilstrækkelig plads på harddisken, når du har frigjort plads, skal du kontakte Apple-support.

Hvis der vises en advarsel om beskadiget eller inkompatibel sikkerhedskopi

Hvis din iOS- eller iPadOS-enhed ikke kan gendanne fra en sikkerhedskopi, fordi sikkerhedskopien er beskadiget eller inkompatibel, skal du sørge for, at din computer er opdateret. Hvis du ser en fejlmeddelelse om, at din iOS- eller iPadOS-software er forældet, kan du læse mere om, hvordan du opdaterer din enhed for at gendanne sikkerhedskopien. Hvis du stadig ikke kan gendanne sikkerhedskopien, er det ikke sikkert, at du kan bruge den. Prøv at bruge en alternativ sikkerhedskopi eller en iCloud-sikkerhedskopi, eller kontakt Apple-support for yderligere hjælp.

Få mere hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.