Afvisning af din betalingsmetode i App Store eller iTunes Store

Rediger dine faktureringsoplysninger for at betale en ubetalt regning.

Hvis du har ubetalte regninger i App Store eller iTunes Store, får du muligvis vist en af disse meddelelser1

• "Der opstod et faktureringsproblem i forbindelse med et tidligere køb. Rediger dine faktureringsoplysninger for at løse problemet."
  • "Der opstod et faktureringsproblem i forbindelse med et tidligere køb. Klik på Købsoversigt for at se og rette problemet. Hvis du annullerer, kan du ikke foretage et køb, før problemet med fakturering er løst."

Hvis dit pengeinstitut afviser opkrævningen, eller hvis der er et problem med din betalingsmetode, forbliver din ordre ubetalt. Du kan ikke købe andre varer eller opdatere apps, heller ikke gratis apps, før du har opdateret dine faktureringsoplysninger for at betale ubetalte regninger.

En iPhone X, der viser sektionen Kontoindstillinger i Indstillinger.

Sådan bruger du en anden betalingsmetode

Du kan ændre dine faktureringsoplysninger på din iPhone, iPad eller iPod touch under Indstillinger eller i iTunes på din Mac eller pc. Brug en gyldig betalingsmetode i dit land eller område med tilgængelige midler. Du kan ikke vælge Ingen, når du har et udestående beløb eller forfaldne betalinger.

Når du har opdateret dine betalingsoplysninger, forsøger App Store eller iTunes Store automatisk at gennemføre udestående ordrer med de opdaterede betalingsoplysninger.

Du kan muligvis også bruge den samme betalingsmetode som før, hvis du kun behøver at opdatere din faktureringsadresse eller andre kortoplysninger. Hvis du befinder dig uden for USA, kan det også være nødvendigt at kontakte din bank for at kunne foretage internationale køb.

En iPhone X, der viser et eksempel på en købsoversigt. En ubetalt regning med rød tekst.

Sådan finder du en ubetalt regning

På iOS-enhed: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store, og tryk derefter på dit Apple-id. Tryk på Vis Apple-id, log på med dit Apple-id, og tryk derefter på Købsoversigt. (Du kan også se din købsoversigt i App Store eller iTunes Store.)

Find det ubetalte køb, der sandsynligvis er øverst på listen, tryk på det, og rediger derefter din betalingsmetode.

Du skal betale alle ubetalte køb eller abonnementer, inden du kan anmode om refundering.

Sådan gør du, hvis der vises en uventet opkrævning

Når du har betalt for købet, kan du anmode om refundering2, hvis du ikke kan genkende købet. Du kan også opsige et abonnement, hvis du ikke ønsker at fortsætte det.

Hvis et barn eller en mindreårig har adgang til din enhed, kan du indstille børnesikring og begrænse deres køb i apps. Hvis barnet eller den mindreårige har sin egen enhed, kan du også indstille Familiedeling for at kontrollere, hvad vedkommende kan købe på sin enhed.

Hvis du tidligere har kontaktet dit pengeinstitut for at bestride en betaling i App Store eller iTunes Store, skal du kontakte dem igen for at godkende denne opkrævning og fremtidige køb i App Store eller iTunes Store.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

1. Hvis du bruger Familiedeling og får vist disse meddelelser, skal familieorganisatoren opdatere sine faktureringsoplysninger.

2. Anmodninger om refundering skal ske inden for refunderingsperioden, og der gives ingen garanti for refundering. Få flere oplysninger i Vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.