Sådan gør du, hvis din betalingsmetode bliver afvist, eller hvis du har et faktureringsproblem i App Store eller iTunes Store

Før du kan løse et faktureringsproblem, skal du muligvis opdatere dine faktureringsoplysninger eller betale ubetalte regninger.

Hvis du har ubetalte regninger i App Store eller iTunes Store, får du muligvis vist en af disse meddelelser1:

• "Der opstod et faktureringsproblem i forbindelse med et tidligere køb. Rediger dine faktureringsoplysninger for at løse problemet."
  • "Der opstod et faktureringsproblem i forbindelse med et tidligere køb. Klik på Købsoversigt for at se og rette problemet. Hvis du annullerer, kan du ikke foretage et køb, før problemet med fakturering er løst."

Der reserveres et beløb, når du foretager et køb, men den faktiske opkrævning for købet bliver muligvis ikke gennemført af dit pengeinstitut før flere dage senere. Hvis dit pengeinstitut afviser opkrævningen, eller hvis der er et problem med din betalingsmetode, forbliver din ordre ubetalt.

Opdater dine faktureringsoplysninger og betal eventuelle ubetalte regninger for at løse problemet.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Du kan opdatere dine faktureringsoplysninger på din iPhone, iPad eller iPod touch under Indstillinger eller i iTunes på din Mac eller pc. Når du opdaterer dine oplysninger, kan du bruge en hvilken som helst af disse betalingsmetoder. Du kan ikke vælge Ingen, når du har et udestående beløb eller forfaldne betalinger.

Når du har opdateret dine betalingsoplysninger, forsøger App Store eller iTunes Store automatisk at gennemføre udestående ordrer med de opdaterede betalingsoplysninger.

Betal en ubetalt regning

På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store, og tryk derefter på dit Apple-id. Tryk på Vis konto, log på med dit Apple-id, og tryk derefter på Købsoversigt. (Du kan også se din købsoversigt i iTunes på en Mac eller pc.)

Find det ubetalte køb, der sandsynligvis er øverst på listen, tryk på det, og rediger derefter din betalingsmetode.

Indsæt penge på din Apple-id-konto

Når du forsøger at betale en ubetalt regning, vil du muligvis se muligheden for at betale med din Apple-id-saldo, hvis du har en kontosaldo.

Hvis du ikke har en kontosaldo, kan du indløse App Store- og iTunes-gavekort eller indsætte penge på din Apple-id-konto2 og derefter bruge saldoen til at betale en ubetalt regning.

Sådan gør du, hvis du er blevet faktureret, men ikke ved hvorfor

Når du har betalt for købet, kan du rapportere et problem, hvis du stadig har problemer med købet. Du kan også opsige et abonnement, hvis du ikke ønsker at fortsætte det.

Hvis et barn eller en mindreårig har adgang til din enhed, kan du indstille børnesikring og begrænse deres køb i apps. Hvis barnet eller den mindreårige har sin egen enhed, kan du også indstille Familiedeling for at kontrollere, hvad vedkommende kan købe på sin enhed.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

1 Hvis du bruger Familiedeling og får vist disse meddelelser, skal familieorganisatoren opdatere sine faktureringsoplysninger.

2 Gavekort og indsættelse af penge på Apple-id er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.