Afvisning af din betalingsmetode i App Store eller iTunes Store

Du kan ikke foretage køb eller opdatere apps, før du ændrer eller opdaterer din betalingsmetode.

Hvis du har en ubetalt saldo i App Store eller iTunes Store, får du muligvis vist en af disse meddelelser:

• "Der opstod et faktureringsproblem i forbindelse med et tidligere køb. Rediger dine faktureringsoplysninger for at løse problemet."
  • "Der opstod et faktureringsproblem i forbindelse med et tidligere køb. Klik på Købsoversigt for at se og rette problemet. Hvis du annullerer, kan du ikke foretage et køb, før problemet med fakturering er løst."

For at løse dette skal du tilføje en ny betalingsmetode eller opdatere faktureringsoplysningerne for din nuværende betalingsmetode. Der vil blive trukket penge for at dække din ubetalte saldo. Derefter kan du foretage andre køb og opdatere dine apps, inklusive gratis apps.

iPhone, der viser siden Administrer betalinger med flere betalingsmetoder. Meddelelsen Mislykket for et kreditkort på listen vises.

Find ud af, hvorfor der ikke kan trækkes penge på en betalingsmetode

Når du får vist din liste over betalingsmetoder, ser du måske rød tekst, der opsummerer, hvorfor der ikke kunne trækkes penge på betalingsmetoden.

Hvis der er noget i vejen med din primære registrerede betalingsmetode, bliver der trukket penge på en anden betalingsmetode. Læs mere om, hvordan der betales for køb

Hvis der ikke kan trækkes penge på nogen af dine betalingsmetoder, forbliver din sidste ordre ubetalt. Få vist din købsoversigt for at se dine seneste køb og finde ud af, hvilke ordre der er ubetalte.

iPhone, der viser de oplysninger, der kommer frem, når du trykker på en betalingsmetode. Der vises følgende fejlmeddelelse:

Sådan opdaterer eller ændrer du din betalingsmetode

Du kan opdatere dine faktureringsoplysninger eller tilføje en betalingsmetode under Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på din Mac eller pc. Hvis der er et problem med faktureringsadressen eller udløbsdatoen, skal du trykke eller klikke på betalingsmetoden og derefter opdatere betalingsoplysningerne.

Hvis du ændrer din betalingsmetode, skal du bruge en gyldig betalingsmetode i dit land eller område med tilgængelige midler. Hvis du vil undgå ubetalte ordrer fremover, kan du tilføje flere betalingsmetoder til dit Apple-id.

Hvis du bruger Familiedeling, og du får vist en meddelelse om et faktureringsproblem med et tidligere køb, skal familiearrangøren opdatere sine faktureringsoplysninger.

Sådan gør du, hvis der vises en uventet opkrævning

Du kan anmode om en refundering* for et køb, du ikke genkender, men du skal først betale for købet. Du kan også annullere et abonnement, hvis du ikke ønsker at fortsætte det.

*Anmodninger om refundering skal ske inden for refunderingsperioden, og der gives ingen garanti for refundering. Du kan finde flere oplysninger under Vilkår og betingelser.

Få mere hjælp

Hvis du bestred en betaling fra App Store eller iTunes Store, skal du kontakte din bank igen for at godkende pågældende betaling og fremtidige køb fra App Store eller iTunes Store.

Hvis du befinder dig uden for USA, kan det også være nødvendigt at kontakte din bank for at kunne foretage internationale køb.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.