Hvad er "Andet" og "Kan tømmes" under Om denne Mac?

Fanen Lagringsplads under Om denne Mac viser, hvor meget lagringsplads bestemte arkiver optager på hvert af dine tilsluttede drev.

Hvis du vil se en oversigt over, hvor meget lagringsplads, der bruges på din Mac, skal du vælge Om denne Mac i Apple-menuen () og derefter klikke på fanen Lagringsplads. Hvert segment på linjen er et skøn over den lagringsplads, der bruges af hver arkivkategori. Hold musemarkøren over hvert segment for at se flere oplysninger.

• I OS X El Capitan eller tidligere versioner, er arkiver under "Andet" dem, din Mac ikke kan placere i en anden kategori. Disse omfatter arkiver i diskbilleder eller arkiver, data lagret af apps såsom Kontakter eller Kalender og tilbehør eller udvidelser til apps. Når din Mac er i beskyttet version, kategoriseres alle arkiver som Andet.

• I macOS Sierra, vises indhold under "Kan tømmes", når du har slået Optimer Mac-lagringsplads til. Det er lagringsplads, som din Mac kan gøre automatisk tilgængelig, når der er brug for plads. Arkiver, som er markeret som "kan tømmes", kan altid downloades igen ved behov.