Justering af lysstyrken på din iPhone, iPad eller iPod touch

Lær, hvordan du justerer skærmens lysstyrke fra Kontrolcenter eller Indstillinger.

Sådan justerer du lysstyrken i Kontrolcenter

Du kan hurtigt justere lysstyrken i Kontrolcenter:

1. På iPhone 8 eller en tidligere model, iPad eller iPod touch: Stryg op fra bunden af skærmen. På iPhone X: Stryg ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Træk lysstyrkebjælken op eller ned for at justere lysstyrken.

Læs mere om skærmen på iPhone X.

skærm, der viser indstillingerne til Skærm & lysstyrke

Sådan justerer du lysstyrken i Indstillinger

1. Gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.
  2. Træk mærket til højre eller venstre for at justere lysstyrken.

Om lysstyrkeniveauer

iOS-enheder bruger en føler til omgivende lys til at justere lysstyrkeniveauet i forhold til de aktuelle lysforhold. Føleren mindsker lysstyrken på mørke steder og øger den i lyse omgivelser. Funktionen Automatisk lysstyrke er slået til som standard.

Når Automatisk lysstyrke er slået til, bemærker du måske, at enhedens lysstyrkemærke bevæger sig, når lysforholdene ændrer sig.

I iOS 11 kan du slå Automatisk lysstyrke til og fra i Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Tilpasning af skærm. I iOS 10 eller en tidligere version skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.

Om True Tone

Følgende enheder har True Tone, der bruger avancerede sensorer på tværs af kanaler til at justere skærmens farve og intensitet på grundlag af det omgivende lys, så billederne ser mere naturlige ud.

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 10,5"
  • iPad Pro (9,7")

Visse indstillinger for skærmtilgængelighed, herunder Inverter farver, Gråtoner og Forøg kontrast, kan slå True Tone fra.