Brug Mørk tilstand på din iPhone og iPad

Slå Mørk tilstand til for at få en fantastisk visuel oplevelse i miljøer med svag belysning.

Slå Mørk tilstand til under Indstillinger

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Skærm & lysstyrke.

2. Vælg Mørk for at slå Mørk tilstand til.

ios-17-iphone-15-pro-indstillinger-kontrolcenter

Slå Mørk tilstand til i Kontrolcenter

1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på Mørk tilstandMørk tilstand for at slå den til eller fra.

Føj Mørk tilstand til Kontrolcenter

Hvis du ikke kan se Mørk tilstand i Kontrolcenter, kan du tilføje det under Indstillinger:

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Kontrolcenter.

2. Tryk på knappen Tilføj ud for Mørk tilstand for at tilføje den i Kontrolcenter.

Indstil Mørk tilstand til at blive slået til automatisk

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Skærm & lysstyrke.

2. Vælg Automatisk.

3. Tryk på Indstillinger for at indstille en tidsplan for Mørk tilstand.

Læs om, hvordan du bruger Mørk tilstand på din Mac.