Optimering af størrelse og visning i iBooks Author-bøger

I iBooks Author kan du oprette bøger, der indeholder mange medieelementer og er kompatible med iBooks. Her kan du se, hvordan man optimerer store bøger, så de tager kortere tid at få vist eksempler af, eksportere og publicere.

Brug af billeder

• Brug så vidt muligt JPG-arkiver til ikke-transparente rasterbilleder og PNG-arkiver til transparente rasterbilleder.
  • Foretag ændring af billedets størrelse, beskæring og rotation, inden du importerer det i iBooks Author.
  • Hvis der skal være billeder med høj opløsning i bogen, er det bedst at vente med at indsætte dem, til bogen er næsten færdig.

Billedernes størrelse afhænger af den type skærm, læserne bruger. Her kan du se, hvordan man optimerer bøger, der er oprettet med iBooks Author, til enheder med og uden Retina-skærm.

Publicering i iBooks Store

Brug af film

Brug af film

Generelle tips

• Inddel bogen i kapitler med afsnit. Undgå store afsnit eller kapitler.
  • Undgå at indsætte for mange widgets på samme side.
  • Der kan publiceres bøger på højst 2,00 GB i iBooks Store. Det er muligt at distribuere større bøger gratis via andre kanaler, men det er vigtigt at holde størrelsen nede for at få de bedste resultater og undgå problemer med overførsel og visning.
  • Det er også muligt at eksportere bogen som et iBooks-arkiv som alternativ til at bruge eksempelvisningsfunktionen i iBooks Author. Kopier derefter arkivet til din iPad via iTunes.