Sådan optimeres bøger, som er oprettet med iBooks Author, på enheder med eller uden Retina-skærm

Her kan du læse om optimering af medier i iBooks Author-bøger på enheder med eller uden Retina-skærm.

Funktion Enhed med Retina-skærm Enhed uden Retina-skærm
Interaktive billedwidgets Brug billeder med en bredde på 4096 pixel Brug billeder med en bredde på højst 2048 pixel
Alle andre billeder Brug billeder med en bredde på 2048 pixel Brug billeder med en bredde på højst 1024 pixel
Keynote-widget Indstil lysbilledstørrelsen til 2048 x 1536 i Keynote-præsentationen Indstil standardstørrelsen for lysbilleder til 1024 x 768 i Keynote-præsentationen
3D-modeller Brug op til 50.000 polygoner med moderat tekstur Brug op til 20.000 polygoner med moderat tekstur

Yderligere oplysninger

Her kan du se, hvordan du tilpasser iBooks Author-bøger til optimeret visning på alle skærmtyper.