Import af kontakter fra SIM-kortet til din iPhone

Hvis SIM-kortet understøtter det, kan du importere SIM-kontakter på din iPhone. Læs mere om, hvordan du gør.

iPhone arkiverer ikke kontakter på SIM-kortet. Hvis du vil overføre kontakter mellem iPhone-enheder, kan du bruge iCloud til at sikkerhedskopiere eller overføre indhold mellem enheder.

Sådan importeres kontakter, der er arkiveret på et SIM-kort

1. Gør følgende, hvis din iPhone ikke bruger SIM-kortet fra den gamle telefon:
  2. Tryk på Indstillinger > Kontakter > Importer SIM-kontakter.
  3. Vent på, at importen udføres.
  4. Hvis du skiftede SIM-kort i trin 1, skal du nu fjerne SIM-kortet igen og erstatte det med iPhone-enhedens SIM-kort.
  5. Åbn Kontakter, og kontroller, om kontakterne er blevet importeret.

De kontaktoplysninger, der importeres fra et SIM-kort, afhænger af, hvordan den gamle telefon arkiverede oplysningerne på SIM-kortet. Du kan få mere hjælp til at importere kontakter fra telefoner af andre mærker end Apple på producentens websted, i deres appbutik, eller du kan kontakte din mobiloperatør.

iPhone arkiverer ikke kontakter på SIM-kortet. Hvis du vil overføre kontakter mellem iPhone-enheder, kan du bruge iCloud til at sikkerhedskopiere eller overføre data mellem enheder.