E-mailserverindstillinger for iCloud-mailklienter

Brug disse e-mailserverindstillinger, hvis du skal indstille et e-mailprogram (klienten) manuelt til at bruge en iCloud-e-mailkonto.

Er disse serverindstillinger nødvendige?

Du kan bruge serverindstillingerne i denne artikel til at indstille e-mailprogrammet manuelt til at sende og modtage e-mail med en e-mailkonto i iCloud. Det plejer dog normalt ikke at være nødvendigt, hvis enheden opfylder iCloud-systemkravene og kan bruge en af følgende indstillingsmetoder:

E-mailserverindstillinger

Se dokumentationen til e-mailprogrammet for at få oplysninger om, hvordan du bruger disse indstillinger. iCloud Mail bruger IMAP- og SMTP-standarder, som understøttes af de fleste nyere e-mailprogrammer. iCloud understøtter ikke POP. Hvis du indstiller en konto ved hjælp af systemindstillingen iCloud eller macOS Mail i 10.7.4 eller nyere, vises disse indstillinger ikke, fordi de konfigureres automatisk.

IMAP-oplysninger for serveren til indgående post

• Servernavn: imap.mail.me.com
  • SSL påkrævet: Ja
    Hvis der vises en fejlmeddelelse ved brug af SSL, skal du i stedet prøve TLS.
  • Port: 993
  • Brugernavn: Dette er normalt navnet i din iCloud-e-mailadresse (f.eks. emilhansen, ikke emilhansen@icloud.com). Hvis din e-mailklient ikke kan oprette forbindelse til iCloud kun med navnet i din e-mailadresse i iCloud, kan du prøve med den fulde adresse.
  • Adgangskode: Opret en appspecifik adgangskode.

SMTP-oplysninger for serveren til udgående post

• Servernavn: smtp.mail.me.com
  • SSL påkrævet: Ja
    Hvis der vises en fejlmeddelelse ved brug af SSL, skal du i stedet prøve TLS eller STARTTLS.
  • Port: 587
  • SMTP-godkendelse påkrævet: Ja
  • Brugernavn: Hele din iCloud-e-mailadresse (f.eks. emilhansen@icloud.com, ikke emilhansen)
  • Adgangskode: Brug den appspecifikke adgangskode, som du oprettede, da du indstillede serveren til indgående post.

* Du skal kun bruge en appspecifik adgangskode, hvis du indstiller mail med din iCloud-konto i Windows manuelt, hvis du bruger Mac OS X Mail (10.7.4 og nyere), eller hvis du bruger en mailklient fra tredjepart.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.