iCloud Mail-serverindstillinger for andre e-mailklientapps

Brug disse iCloud Mail-serverindstillinger til manuelt at indstille din iCloud Mail-konto i en e-mailklientapp.

Har du brug for disse mailserverindstillinger?

Med disse iCloud Mail-serverindstillinger kan du indstille din e-mailklientapp til at sende og modtage e-mail med din iCloud Mail-konto. Du skal bruge disse serverindstillinger, når du manuelt indstiller din e-mailklientapp.

Du behøver ikke disse mailserverindstillinger, hvis enheden opfylder iCloud-systemkravene og kan bruge en af følgende indstillingsmetoder:

iCloud Mail-serverindstillinger

• iCloud Mail bruger IMAP- og SMTP-standarderne, der understøttes af de fleste moderne e-mailklientapps.iCloud Mail understøtter ikke POP.

• Hvis du indstiller en konto ved hjælp af systemindstillinger for iCloud eller macOS Mail i 10.7.4 eller nyere, vises disse indstillinger ikke, fordi de konfigureres automatisk.

• I dokumentationen til din e-mailklientapp kan du finde flere oplysninger om, hvordan du bruger disse indstillinger.

IMAP-oplysninger for iCloud-serveren til indgående post

• Servernavn: imap.mail.me.com

• SSL påkrævet: Ja

• Hvis der vises en fejlmeddelelse ved brug af SSL, skal du i stedet prøve TLS.

• Port: 993

• Brugernavn: Dette er normalt navnet i din iCloud-e-mailadresse (f.eks. johnappleseed, ikke johnappleseed@icloud.com). Hvis din e-mailklient ikke kan oprette forbindelse til iCloud Mail kun med navnet i din e-mailadresse, kan du prøve med den fulde adresse.

• Adgangskode: Opret en appspecifik adgangskode.

SMTP-oplysninger for iCloud-serveren til udgående post

• Servernavn: smtp.mail.me.com

• SSL påkrævet: Ja

• Hvis der vises en fejlmeddelelse ved brug af SSL, skal du i stedet prøve TLS eller STARTTLS.

• Port: 587

• SMTP-godkendelse påkrævet: Ja

• Brugernavn: Din fulde iCloud Mail-e-mailadresse (f.eks. johnappleseed@icloud.com, ikke johnappleseed)

• Adgangskode: Brug den appspecifikke adgangskode, som du oprettede, da du indstillede serveren til indgående post.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.