E-mailserverindstillinger for iCloud-mailklienter

Brug disse e-mailserverindstillinger, hvis du skal indstille et e-mailprogram (klienten) manuelt til at bruge en iCloud-e-mailkonto.

Er disse serverindstillinger nødvendige?

Du kan bruge serverindstillingerne i denne artikel til at indstille e-mailprogrammet manuelt til at sende og modtage e-mail med en e-mailkonto i iCloud. Det plejer dog normalt ikke at være nødvendigt, hvis enheden opfylder iCloud-systemkravene og kan bruge en af følgende indstillingsmetoder:

E-mailserverindstillinger

Se dokumentationen til e-mailprogrammet for at få oplysninger om, hvordan du bruger disse indstillinger. iCloud Mail bruger IMAP- og SMTP-standarder, som understøttes af de fleste nyere e-mailprogrammer. iCloud understøtter ikke POP. Hvis du indstiller en konto ved hjælp af systemindstillingen iCloud eller macOS Mail i 10.7.4 eller nyere, vises disse indstillinger ikke, fordi de konfigureres automatisk.

IMAP-oplysninger for serveren til indgående post

• Servernavn: imap.mail.me.com
  • SSL påkrævet: Ja
    Hvis der vises en fejlmeddelelse ved brug af SSL, skal du i stedet prøve TLS.
  • Port: 993
  • Brugernavn: Dette er normalt navnet i din iCloud-e-mailadresse (f.eks. emilhansen, ikke emilhansen@icloud.com). Hvis din e-mailklient ikke kan oprette forbindelse til iCloud kun med navnet i din e-mailadresse i iCloud, kan du prøve med den fulde adresse.
  • Adgangskode: Opret en appspecifik adgangskode.

SMTP-oplysninger for serveren til udgående post

• Servernavn: smtp.mail.me.com
  • SSL påkrævet: Ja
    Hvis der vises en fejlmeddelelse ved brug af SSL, skal du i stedet prøve TLS eller STARTTLS.
  • Port: 587
  • SMTP-godkendelse påkrævet: Ja
  • Brugernavn: Hele din iCloud-e-mailadresse (f.eks. emilhansen@icloud.com, ikke emilhansen)
  • Adgangskode: Brug den appspecifikke adgangskode, som du oprettede, da du indstillede serveren til indgående post.

* Du skal kun bruge en appspecifik adgangskode, hvis du indstiller mail med din iCloud-konto i Windows manuelt, hvis du bruger Mac OS X Mail (10.7.4 og nyere), eller hvis du bruger en mailklient fra tredjepart.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.