Oversigt over sikkerheden i iCloud

iCloud har indbyggede sikkerhedsteknologier, der overholder branchestandarderne. Desuden anvendes en streng politik angående beskyttelse af dine personlige oplysninger i iCloud, og teknologien til beskyttelse af oplysningerne, som bl.a. indeholder kryptering af data fra start til slut, er førende inden for branchen.

Datasikkerhed

iCloud beskytter dine oplysninger ved at kryptere dem, når de overføres til iCloud, og de arkiveres i et krypteret format, hvor der anvendes sikre tokens til godkendelse. I forbindelse med visse følsomme oplysninger bruger Apple kryptering fra start til slut. Det betyder, at det kun er dig, der kan få adgang til dine oplysninger, og kun på de enheder, hvor du er logget på iCloud. Ingen andre, selv ikke Apple, kan få adgang til oplysninger, der er krypteret fra start til slut.

Her kan du læse mere om, hvordan iCloud beskytter dine data.

Data Kryptering Bemærkninger
Under overførsel På serveren
Sikkerhedskopiering Ja Ja Minimum 128-bit AES-kryptering
Bogmærker Ja Ja
Kalendere Ja Ja
Kontakter Ja Ja
Find mine venner Ja Ja
Find min iPhone Ja Ja
Sundhed Ja Ja
iCloud Drive Ja Ja
Beskeder i iCloud Ja Ja
Bemærkninger Ja Ja
Fotos Ja Ja
Påmindelser Ja Ja
Genveje til Siri Ja Ja
Memoer Ja Ja
iCloud.com Ja - Alle sessioner på iCloud.com krypteres med TLS 1.2. Alle data, der er tilgængelige via iCloud.com, krypteres på serveren som angivet i oversigten.
Tilbage til min Mac Ja - Tilbage til min Mac arkiverer ikke data i iCloud. Data, der modtages fra andre computere, krypteres med TLS 1.2 under overførslen.
Mail Ja Nej

Al trafik mellem dine enheder og iCloud Mail krypteres med TLS 1.2. I henhold til branchens standardpraksis krypterer iCloud ikke data, der opbevares på IMAP-mailservere. Alle Apples e-mailklienter understøtter valgfri S/MIME-kryptering.

Data krypteret fra start til slut

Krypteringen af data fra start til slut giver det højeste niveau af datasikkerhed. Dine data beskyttes med en nøgle, som afledes af de unikke oplysninger for din enhed, og denne kombineres med adgangskoden til din enhed, som kun du kender. Der er altså ingen andre, der kan få adgang til eller læse disse data.

Følgende funktioner og deres data krypteres fra start til slut ved overførsel og arkivering i iCloud:

• Hjemdata
  • Sundhedsdata
  • iCloud-nøglering (indeholder alle dine arkiverede konti og adgangskoder)
  • Betalingsoplysninger
  • Oplysninger om Siri
  • Oplysninger om Wi-Fi-netværk

Du skal have slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id for at bruge kryptering fra start til slut. Hvis du vil have adgang til dine data på en ny enhed, skal du muligvis indtaste adgangskoden til en aktuel eller tidligere enhed.

Beskeder i iCloud bruger også kryptering fra start til slut. Hvis du har slået iCloud-sikkerhedskopiering til, indeholder din sikkerhedskopi en kopi af den nøgle, der beskytter dine Beskeder. Dette sikrer, at du kan gendanne dine Beskeder, hvis du mister adgangen til iCloud-nøgleringen og dine godkendte enheder. Når du slår iCloud-sikkerhedskopiering fra, genereres en ny nøgle på din enhed til at beskytte fremtidige beskeder, og den lagres ikke af Apple.

Tofaktorgodkendelse

Apple anbefaler, at du slår tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Med tofaktorgodkendelse er der kun adgang til din konto fra de enheder, du har godkendt, f.eks. din iPhone, iPad eller Mac. Første gang du vil logge på en ny enhed med dit Apple-id, skal du derfor angive to slags oplysninger: din adgangskode og den sekscifrede godkendelseskode, der automatisk vises på de enheder, du har godkendt.

Brug af sikre koder til godkendelse

Når du opretter forbindelse til iCloud-tjenesterne med Apples indbyggede apps (f.eks. Mail, Kontakter og Kalender i iOS eller macOS), sker godkendelsen ved hjælp af et sikkert token. Med sikre tokens behøver du ikke arkivere din iCloud-adgangskode på enheder og computere.

Anonymitet

Som virksomhed har Apple forpligtet sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Vores anonymitetspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver, overfører og opbevarer dine oplysninger. Ud over at overholde Apples anonymitetspolitik har vi din fortrolighed for øje, når funktionerne i iCloud udvikles.