Brug af Humanware BrailleNote Apex-skærm med VoiceOver

Når du bruger en Humanware BrailleNote Apex-brailleskærm med VoiceOver på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du navigere med følgende enhedsspecifikke taster.

De kommandoer, der er angivet i denne artikel, fungerer på følgende skærme:

• BrailleNote Apex BT (18,32)
  • BrailleNote Apex QT (18,32)

Hvis du vil være sikker på, at din brailleskærm bruger den korrekte tabel, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iOS.

Navigation

VoiceOver-handling Skærmtast
Flyt til forrige emne Tommeltast 1
Flyt til næste emne Tommeltast 4
Aktiverer knappen Hjem Tommeltast 2 + tommeltast 3

Interaktion

VoiceOver-handling Skærmtast
Tryk to gange på det valgte emne Router
Aktiverer tasten Skub ud Tommeltast 1 + tommeltast 3
Aktiverer Slettetasten Tommeltast 1 + tommeltast 2
Aktiverer Returtasten Tommeltast 3 + tommeltast 4
Slå Skærmtæppe til og fra Tommeltast 1 + tommeltast 4

Braille

VoiceOver-handling Skærmtast
Slå udvidet statusbeskrivelse til eller fra Statusmarkør
Panorer braille til venstre Tommeltast 2
Panorer braille til højre Tommeltast 3

Læs mere

Læs mere om de generelle kommandoer under Almindelige braillekommandoer til VoiceOver.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.