Sådan slås Kun aktivering til i iTunes

Brug tilstanden Kun aktivering i iTunes, hvis din skole eller virksomhed har brug for at indstille og aktivere flere iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheder.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer i virksomheder og på skoler. Hvis du ikke er systemadministrator, kan du læse mere om aktivering for individuelle kunder.

Tilstanden Kun aktivering er beregnet til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der ikke kan aktivere deres enheder trådløst, og som derfor er nødt til at bruge iTunes. Tilstanden Kun aktivering forhindrer iTunes i at synkronisere og sikkerhedskopiere enheder.

Før du følger trinnene i denne artikel, skal du kontrollere, at du har installeret den nyeste version af iTunes.

Sådan slås tilstanden Kun aktivering til

På Mac

1. Afslut iTunes.

2. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer.

3. Åbn Terminal, og indtast:

defaults write com.apple.iTunes StoreActivationMode -integer 1

4. Tryk på Enter.

På en pc

1. Afslut iTunes.

2. Åbn et vindue med en kommandoprompt.

3. Indtast følgende i kommandoprompten:

"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 1

4. Tryk på Enter.

iOS 10 og nyere kræver iTunes 12.5 eller nyere på Windows 7, Windows 8 eller Windows 10.

Slå tilstanden Kun aktivering fra

Hvis iTunes er indstillet til tilstanden Kun aktivering, og du forsøger at synkronisere en iPhone, iPad eller iPod touch med din computer, får du muligvis vist følgende besked:

"Denne [enhed] er allerede aktiveret. Du kan afbryde forbindelsen til denne [enhed] nu".

Slå tilstanden Kun aktivering fra for at synkronisere og sikkerhedskopiere.

På en Mac

Åbn Terminal, og indtast:

defaults write com.apple.iTunes StoreActivationMode -integer 0

På en pc

Åbn et vindue med en kommandoprompt, og indtast:

"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0