Hvis du ikke kan aktivere din iPhone

Læs mere her, hvis din iPhone ikke kan aktiveres, eller hvis du får vist en advarsel om, at aktiveringsserveren er utilgængelig, eller at SIM-kortet ikke understøttes.

Start med at kontrollere følgende

Har du stadig brug for hjælp? Gå til næste afsnit.

Følg disse trin

1. Tjek listen på siden Systemstatus. Hvis feltet ud for Aktivering af iOS-enhed ikke er grønt, skal du prøve at aktivere din iPhone senere.
  2. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, når du aktiverer din iPhone. Hvis du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, kan det være fordi, aktiveringslåsen er aktiveret i Find min iPhone.
  3. Genstart din iPhone.
  4. Hvis du bruger en mobildataforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til et stabilt Wi-Fi-netværk

Hvis du stadig ikke kan aktivere din iPhone, kan du prøve at gøre det via iTunes i stedet:

1. Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes.
  2. Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.
  3. Åbn iTunes på computeren. Slut din iPhone til computeren med det kabel, der fulgte med til din iPhone.
  4. Vent på, at iTunes registrerer og aktiverer din iPhone:
    • Hvis iTunes viser beskeden "Indstil som ny" eller "Gendan fra sikkerhedskopi", har iTunes aktiveret din iPhone.
    • Hvis der opstår en fejl i iTunes om, at SIM-kortet ikke er kompatibelt, skal du kontakte din operatør.

Få mere hjælp

1. Hvis du vil kontrollere, om der er problemer med netværket eller aktiveringen, skal du kontakte din operatør
  2. Brug gendannelsesfunktionen til at gendanne din iPhone

Hvis det ikke virker at gendanne din iPhone, skal du kontakte Apple-support.