Problemer med aktivering af iPhone

Læs mere her, hvis din iPhone ikke kan aktiveres, eller hvis du får vist en advarsel om, at aktiveringsserveren er utilgængelig, eller at sim-kort ikke understøttes.

Før du begynder

Har du stadig brug for hjælp? Gå til næste afsnit.

Følg disse trin

1. Genstart din iPhone
  1. Hvis du bruger en mobildataforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til et stabilt Wi-Fi-netværk.
  2. Hvis du får vist en fejlmeddelelse på din iPhone om, at aktiveringsserveren midlertidigt ikke er tilgængelig eller ikke kan nås, når du prøver at aktivere, skal du vente et par minutter og derefter gentage trinnene ovenfor.

Hvis du stadig ikke kan aktivere din iPhone, skal du i stedet prøve ved hjælp af din computer. Sådan gør du:

1. Sørg for, at du har den nyeste version af macOS eller den nyeste version af iTunes.
  2. Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.
  3. Slut din iPhone til computeren med det kabel, der fulgte med til din iPhone. Find din enhed på din computer.
  4. Vent på, at din computer registrerer og aktiverer din iPhone:
    • Hvis du ser en advarsel, der viser "Indstil som ny" eller "Gendan fra sikkerhedskopi", betyder det, at din iPhone er aktiveret.
    • Hvis du får vist en fejlmeddelelse på din computer om, at SIM-kortet ikke er kompatibelt eller er ugyldigt, skal du kontakte din operatør.
    • Hvis du får vist en fejlmeddelelse om, at aktiveringsoplysningerne var ugyldige, eller at aktiveringsoplysningerne ikke kunne indhentes fra enheden, kan du bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne din iPhone.

Hvis du stadig ikke kan aktivere din iPhone, skal du kontakte Apple-support.