Problemer med aktivering af iPhone

Læs mere her, hvis din iPhone ikke kan aktiveres, eller hvis du får vist en advarsel om, at aktiveringsserveren er utilgængelig, eller at sim-kort ikke understøttes.

Start med at kontrollere følgende

Har du stadig brug for hjælp? Gå til næste afsnit.

Følg disse trin

1. Tjek listen på siden Systemstatus. Hvis feltet ud for Aktivering af iOS-enhed ikke er grønt, skal du prøve at aktivere din iPhone senere.
  2. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, når du aktiverer din iPhone. Hvis du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, kan det skyldes, at Aktiveringslås er slået til i Find min iPhone.
  3. Genstart din iPhone.
  4. Hvis du bruger en mobildataforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til et stabilt Wi-Fi-netværk

Hvis du stadig ikke kan aktivere din iPhone, kan du prøve at gøre det via iTunes i stedet:

1. Sørg for, at du har den nyeste version af macOS eller den nyeste version af iTunes.
  2. Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.
  3. Slut din iPhone til computeren med det kabel, der fulgte med til din iPhone. Find din enhed på din computer.
  4. Vent på, at din computer registrerer og aktiverer din iPhone:
    • Hvis du ser en advarsel, der viser "Indstil som ny" eller "Gendan fra sikkerhedskopi", betyder det, at din iPhone er aktiveret.
    • Hvis du får en fejlmeddelelse på din computer om, at sim-kort ikke er kompatibelt, skal du kontakte din operatør.

Få mere hjælp

1. Hvis du vil kontrollere, om der er problemer med netværket eller aktiveringen og se, om det er nødvendigt at få et nyt sim-kort, skal du kontakte din operatør
  2. Brug gendannelsesfunktionen til at gendanne din iPhone

Hvis det ikke virker at gendanne din iPhone, skal du kontakte Apple-support.