Hvis du ikke kan aktivere din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular)

Læs mere her, hvis din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) ikke kan aktiveres, eller hvis du får vist en advarsel om, at aktiveringsserveren er utilgængelig, eller at SIM-kortet ikke understøttes.

Før du begynder

Følg disse trin

1. Genstart din iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruger en mobildataforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til et stabilt Wi-Fi-netværk.

3. Hvis du får vist en fejlmeddelelse på din iPhone eller iPad om, at aktiveringsserveren midlertidigt ikke er tilgængelig eller ikke kan nås, når du prøver at aktivere, skal du vente et par minutter og derefter gentage trinnene ovenfor.

Hvis du stadig ikke kan aktivere din iPhone eller iPad, skal du i stedet prøve ved hjælp af din computer:

1. Sørg for, at du har den nyeste version af macOS eller den nyeste version af iTunes.

2. Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.

3. Tilslut din iPhone eller iPad til din computer med det kabel, der fulgte med din iPhone eller iPad. Find din enhed på din computer.

4. Vent på, at din computer registrerer og aktiverer din iPhone eller iPad:

• Hvis du får vist advarslen "Indstil som ny" eller "Gendan fra sikkerhedskopi", betyder det, at din iPhone eller iPad er aktiveret.

• Hvis du får vist en fejlmeddelelse på din computer om, at sim-kortet ikke er kompatibelt eller er ugyldigt, skal du kontakte din operatør.

• Hvis du får vist en fejlmeddelelse om, at aktiveringsoplysningerne var ugyldige, eller at aktiveringsoplysningerne ikke kunne indhentes fra enheden, kan du bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne din iPhone eller iPad.

Hvis du stadig ikke kan aktivere din iPhone eller iPad, skal du kontakte Apple-support.