Kompatibilitet mellem iOS-enheder og Apple Wireless Keyboard eller Magic Keyboard

Læs mere om kompatibiliteten mellem iOS-enheder og Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og Bluetooth-tastaturer fra andre producenter.

Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og mange Bluetooth-tastaturer med Apple-tastaturlayout understøttes af følgende iOS-enheder:

• iPad (alle modeller)
  • iPhone 3GS og nyere modeller
  • iPod touch (3. generation og nyere modeller)

Følgende Apple-tastaturer understøttes af iOS:

Magic Keyboard med numeriske taster

• Numeriske taster
  • Lightning-stik, indbygget batteri
  • Understøttes af iOS-enheder med iOS 10.3 eller nyere

Magic Keyboard

• Lightning-stik, indbygget batteri
  • Understøttes af iOS-enheder med iOS 9.1 eller nyere

Apple Wireless Keyboard (2011)

• To AA-batterier
  • Funktionstaster til Exposé og Launchpad:
  • Når du bruger et Apple Wireless Keyboard (2011) med iOS 4.3 eller en ældre version, er funktionstasterne begrænset til tasten Skub ud. Opdater til iOS 5 eller nyere for at aktivere yderligere funktionstaster.

Apple Wireless Keyboard (2009)

• To AA-batterier
  • Funktionstaster til Exposé og Dashboard:

Apple Wireless Keyboard (2007)

• Uden numerisk tastatur, tre AA-batterier

Det originale Apple Wireless Keyboard (lanceret i 2003, hvidt kabinet, numeriske taster, fire AA-batterier) understøttes ikke af iOS.

Noter

• Ikke alle funktionstaster på Mac understøttes af iOS-enheder.
  • Ud over Apple-tastaturer understøttes iOS-enhederne af mange Bluetooth-tastaturer med Apple-tastaturlayout fra andre producenter. Du kan få flere oplysninger hos producenten af tastaturet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.