Kompatibilitet mellem iOS-enheder og Apple Wireless Keyboard eller Magic Keyboard

Læs mere om kompatibiliteten mellem iOS-enheder og Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og Bluetooth-tastaturer fra andre producenter.

Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og mange Bluetooth-tastaturer med Apple-tastaturlayout understøttes af følgende iOS-enheder:

• iPad (alle modeller)

• iPhone 3GS og nyere modeller

• iPod touch (3. generation og nyere modeller)

Følgende Apple-tastaturer understøttes af iOS:

Magic Keyboard med numerisk tastatur

• Numerisk tastatur

• Lightning-stik, indbygget batteri

• Understøttes af iOS-enheder med iOS 10.3 eller nyere

Magic Keyboard

• Lightning-stik, indbygget batteri

• Understøttes af iOS-enheder med iOS 9.1 eller nyere

Apple Wireless Keyboard (2011)

• To AA-batterier

• Funktionstaster til Exposé og Launchpad:

• Når du bruger et Apple Wireless Keyboard (2011) med iOS 4.3 eller en ældre version, er funktionstasterne begrænset til tasten Skub ud. Opdater til iOS 5 eller nyere for at aktivere yderligere funktionstaster.

Apple Wireless Keyboard (2009)

• To AA-batterier

• Funktionstaster til Exposé og Dashboard:

Apple Wireless Keyboard (2007)

• Uden numerisk tastatur, tre AA-batterier

Det originale Apple Wireless Keyboard (lanceret i 2003, hvidt kabinet, numerisk tastatur, fire AA-batterier) understøttes ikke af iOS.

Noter

• Ikke alle funktionstaster på Mac understøttes af iOS-enheder.

• Ud over Apple-tastaturer understøtter iOS-enheder mange Bluetooth-tastaturer med Apple-tastaturlayout fra andre producenter. Du kan få flere oplysninger hos producenten af tastaturet.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.