Sådan identificerer du dine trådløse Apple-enheder (mus, tastatur eller pegefelt)

Læs mere om dine trådløse Apple-enheder (mus, tastatur eller pegefelt), og læs mere om de systemkrav, der skal opfyldes. Lær også at finde enhedens serienummer.

Opdater softwaren, og kontroller din version af macOS

Start med at bruge Softwareopdatering til at søge efter ny software, som din computer muligvis skal bruge. Når disse opdateringer er installeret, skal du kontrollere din macOS-version på computeren ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen ().

Identificer din enhed og dens krav

Læs mere om enhedernes navne, beskrivelser og minimumskrav til software.

Trådløse Apple-mus

Magic Mouse 2
Magic Mouse 2

• Lightning-stik, indbygget batteri
  • Kræver OS X 10.11 eller en nyere version

Apple Magic Mouse

• Aftageligt batteridæksel, to AA-batterier
  • Kræver OS X 10.5.6 og Wireless Mouse-softwareopdatering 1.0 eller Mac OS X 10.6.2 eller en nyere version

Apple Wireless Mighty Mouse

• Flere knapper, rullekugle
  • Kræver OS X 10.4.8 eller en nyere version

Apple Wireless Mouse

• Én knap
  • Kræver OS X 10.2.6 eller en nyere version

Trådløse Apple-tastaturer

Magic Keyboard med numeriske taster

• Numeriske taster
  • Lightning-stik, indbygget batteri
  • Kræver macOS 10.12.4 eller en nyere version

Magic Keyboard

• Lightning-stik, indbygget batteri
  • Kræver OS X 10.11 eller en nyere version

Apple Wireless Keyboard (2011)

• To AA-batterier
  • Funktionstaster til Exposé og Launchpad:
  • Kræver OS X 10.5.8 og Aluminium Keyboard-opdatering 2.0 eller OS X 10.6.2 eller en nyere version

Apple Wireless Keyboard (2009)

• To AA-batterier
  • Funktionstaster til Exposé og Launchpad:
  • Kræver OS X 10.5.8 og Aluminium Keyboard-opdatering 2.0 eller OS X 10.6.2 eller en nyere version

Apple Wireless Keyboard (2007)

• Uden numerisk tastatur, tre AA-batterier
  • Kræver OS X 10.4.8 eller en nyere version

Apple Wireless Keyboard (2003)

• Hvidt kabinet, numerisk tastatur, fire AA-batterier
  • Kræver OS X 10.2.6 eller en nyere version

Trådløse Apple-pegefelter

Magic Trackpad 2
Magic Trackpad 2

• Lightning-stik, indbygget batteri
  • Kræver OS X 10.11 eller en nyere version

Magic Trackpad

• Aluminiumkabinet, to AA-batterier
  • Kræver OS X 10.6.5 eller en nyere version

Sådan finder du produktes serienummer

Læs mere om at finde serienummeret på den trådløse enhed.

Trådløse Apple-mus

Magic Mouse 2

På en Magic Mouse 2 findes serienummeret og andre oplysninger på undersiden af enheden. Serienummeret består af 17 bogstaver og tal.

Ældre trådløse mus

På ældre trådløse Apple-mus findes serienummeret inde i batterirummet:

Serienummer på Magic Mouse

Trådløse Apple-tastaturer

Magic Keyboard og Magic Keyboard med numerisk tastatur

På et Magic Keyboard findes serienummeret og andre oplysninger på undersiden af enheden. Serienummeret består af 17 bogstaver og tal.

Ældre trådløse tastaturer

Du kan finde serienummeret på ældre trådløse Apple-tastaturer på undersiden af enheden i nærheden af afbryderen:
Serienummer på tastatur

Trådløse Apple-pegefelter

Magic Trackpad 2

På en Magic Trackpad 2 findes serienummeret og andre oplysninger på undersiden af enheden. Serienummeret består af 17 bogstaver og tal.

Ældre trådløse pegefelter

På ældre trådløse Apple-pegefelter findes serienummeret på undersiden af enheden:Serienummer på Magic Trackpad