Indstilling og brug af Magic Keyboard til iPad

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Magic Keyboard med din iPad Pro.

Billede af iPad med Magic Keyboard

Du skal bruge følgende

• En iPad Air (4. eller 5. generation), iPad Pro 12,9" (3. generation eller nyere) eller iPad Pro 11" (1. generation eller nyere)
  • iPadOS 14.5 eller en nyere version

Den første generation af Magic Keyboard (A1998) er funktionelt kompatibel med 12,9" iPad Pro (5. generation) med Liquid Retina XDR-skærm. Da denne iPad Pro er en anelse tykkere, passer Magic Keyboard muligvis ikke præcist i lukket position, især hvis der er sat skærmbeskyttelse på.

Sådan slutter du Magic Keyboard til din iPad

1. Placer dit Magic Keyboard på et fladt underlag med hængslet længst væk fra dig og Apple-logoet øverst.
  2. Åbn låget. Lågets øverste del vil vippe væk fra dig.
  3. Bliv ved med at vippe låget bagud, indtil det har den ønskede vinkel, eller indtil det ikke kan åbnes mere.
  4. Placer din iPad på Magic Keyboard. Kameraet på bagsiden skal være i øverste venstre hjørne, så det passer i åbningen i Magic Keyboard.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan tilslutte dit Magic Keyboard til din iPad

Sådan bruger du Magic Keyboard

Når du har sluttet din iPad til Magic Keyboard, behøver du ikke pardanne, tænde for eller oplade dit Magic Keyboard.

Sådan åbner du Magic Keyboard, når iPad er sat på

Billedet viser Magic Keyboard med iPad

1. Placer dit Magic Keyboard på et fladt underlag med hængslet længst væk fra dig og Apple-logoet øverst.
  2. Åbn låget, til det har den ønskede vinkel, eller indtil det ikke kan åbnes mere.

Sådan afbryder du vågeblus på iPad med Magic Keyboard

Tryk på en vilkårlig tast på Magic Keyboard for at afbryde vågeblus på din iPad. Hvis du trykker igen, vises låseskærmen. Lås din iPad op med Face ID eller Touch ID, eller indtast en adgangskode med dit Magic Keyboard eller ved at trykke på skærmen.

Juster visningsvinklen

Du kan vippe din iPad frem eller tilbage for at finde den ideelle visningsvinkel.

Juster pegefeltets indstillinger og tastaturets lysstyrke

Du kan indstille dit pegefelt ved at gå til Indstillinger > Generelt > Pegefelt. Du kan ændre pegehastigheden – dvs. den hastighed, som markøren bevæger sig med – samt rulleretningen. Du kan også slå Tryk for at klikke og Sekundært klik med to fingre til eller fra.

Ligesom på iPad justeres lysstyrken på Magic Keyboard automatisk, afhængigt af det omgivende lys. Hvis du vil indstille lysstyrken for tasterne på dit Magic Keyboard manuelt, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Tastatur > Hardware-tastatur.

Oplad din iPad

Du kan oplade din iPad som normalt ved at slutte dit USB-C-kabel til USB-C-porten på din iPad. Eller du kan slutte dit USB-C-kabel til USB-C-porten på Magic Keyboard. Magic Keyboard behøver ikke at blive opladt.

Find ud af, hvad du skal gøre hvis din iPad Pro ikke oplader, når den er tilsluttet dit Magic Keyboard.

USB-C-porten på Magic Keyboard leverer strøm, men overfører ikke data. Det betyder, at du ikke kan bruge denne port til en indtastningsenhed som en USB-C-mus. Slut aldrig den ene ende af et USB-C-kabel til USB-C-porten på din iPad og den anden ende til USB-C-porten på Magic Keyboard.

Skift til tastaturet på skærmen

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at bruge tastaturet på skærmen i stedet for dit Magic Keyboard, f.eks. hvis du vil skrive accenttegn eller bruge diktering.

Du får vist tastaturet på skærmen ved at trykke på et tekstfelt og derefter trykke på knappen med pil ned i nederste højre hjørne af din iPad-skærm og holde nede, indtil tastaturet på skærmen vises. Du skjuler tastaturet igen ved at trykke på knappen Skjul tastatur på din iPad-skærm.

Læs mere

Magic Keyboard til iPad har magneter, der holder din iPad sikkert på plads. Undlad at lægge kort, der indeholder informationer på en magnetstribe – som f.eks. kreditkort eller nøglekort fra hoteller – på indersiden af Magic Keyboard eller mellem iPad og Magic Keyboard. En sådan kontakt kan afmagnetisere kortet.