Hvis du ikke har modtaget din bekræftelses- eller nulstillings-e-mail

Er du ikke sikker på, hvor e-mailen blev sendt hen? Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde den.

Når du foretager visse opdateringer af dit Apple-id, sender vi dig en e-mail for at hjælpe dig med at fuldføre opdateringen. Du har f.eks. muligvis nulstillet din adgangskode, nulstillet dine sikkerhedsspørgsmål eller føjet en ny e-mailadresse til din konto. Hvis du ikke kan finde e-mailen, efter vi har sendt den, kan disse trin hjælpe.

Søg efter e-mailen

Vi sender e-mailen fra "Apple", så du hurtigt kan søge efter den.Hvis den ikke findes i din indbakke, skal du kontrollere dine mapper. Hvis et spamfilter eller en e-mailregel flyttede e-mailen, kan den være i mappen Spam, Uønsket, Papirkurv, Slettet post eller Arkiv.

Sørg for, at du tjekker den korrekte e-mailkonto

Hvis du leder efter en e-mail til nulstilling af adgangskoden, skal du sørge for at tjekke den korrekte e-mailindbakke. Det vil enten være din primære e-mailadresse til Apple-id eller en separat reserve- eller notifikationsadresse til din e-mail, som du har føjet til din konto.

Hvis du leder efter en bekræftelses-e-mail, kan du logge ind på kontosiden for dit Apple-id og gennemgå alle de e-mailadresser, du har registreret, inklusive den, du prøver at bekræfte. Hvis e-mailadressen er forkert, kan du opdatere den og sende en ny bekræftelses-e-mail.

Send e-mailen igen

For at sende en e-mail om nulstilling igen, skal du gentage trinnene for at nulstille din adgangskode eller sikkerhedsspørgsmål, hvorefter vi sender en e-mail til din reserve- eller primære e-mailadresse til Apple-id.

Hvis du vil sende bekræftelses-e-mailen igen, skal du logge ind på din Apple-id kontoside. Klik på Send igen ud for den e-mailadresse, du vil bekræfte, hvorefter vi sender en e-mail til adressen.

Sørg for, at du modtager e-mail

Hvis du ikke modtager nogen e-mail, skal du muligvis kontakte din e-mailudbyder for at få hjælp.Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage e-mail på din Mac, eller hvis iCloud Mail ikke fungerer.