Sådan gør du, hvis du mangler en e-mail om bekræftelse eller nulstilling

Ved du ikke, hvor din e-mail er havnet? Her er nogle tip til, hvordan du finder den.

Når du foretager bestemte opdateringer af dit Apple-id, sender vi dig en e-mail for hjælpe dig med at fuldføre opdateringen. Det gælder f.eks., hvis du har nulstillet din adgangskode, nulstillet dine sikkerhedsspørgsmål eller føjet en ny e-mailadresse til din konto. Hvis du ikke kan finde den e-mail, vi har sendt, kan du forsøge at løse problemet med denne fremgangsmåde.

Søg efter e-mailen

E-mailen er sendt fra "Apple," så du kan hurtigt søge efter den. Kontroller dine øvrige mapper, hvis den ikke er i indbakken. Hvis e-mailen er blevet flyttet af et reklamepostfilter eller en e-mailregel, findes den muligvis i mappen Spam, Reklame, Papirkurv, Slettede emner eller Arkiv.

Kontroller, om du tjekker den rigtige e-mailkonto

Kontroller, om du tjekker den rigtige indbakke, hvis du leder efter en e-mail om nulstilling af adgangskoden. Det er enten den primære e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id, eller en separat reserveadresse til e-mail, du har føjet til din konto.

Hvis du leder efter en e-mail om bekræftelse, kan du logge på kontosiden for Apple-id og gennemse alle dine registrerede e-mailadresser – også den, du forsøger at bekræfte. Hvis e-mailadressen er forkert, kan du opdatere den og få tilsendt en ny e-mail om bekræftelse.

Få e-mail tilsendt igen

Du kan få tilsendt en ny e-mail om bekræftelse ved at gentage fremgangsmåden for nulstilling af adgangskoden eller sikkerhedsspørgsmålene, hvorefter vi sender en e-mail til din reserveadresse eller til den primære e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id.

Log på dit Apple-id via kontosiden for at få tilsendt en ny e-mail om bekræftelse. Klik på Send igen ud for den e-mailadresse, der skal bekræftes, så vi kan sende en e-mail til denne adresse.

Kontroller, om du generelt kan modtage e-mail

Hvis du slet ikke modtager e-mail, skal du muligvis kontakte e-mailudbyderen for at få hjælp. Du kan også benytte denne fremgangsmåde for at få hjælp til at modtage e-mail i OS X Mail eller på en iCloud-e-mailadresse.

Kontakt os

Gå ind på Systemstatus, og se, om Apple-id-tjenesten kører. Kontakt Apple-support, hvis du stadig ikke kan finde e-mailen om nulstilling eller bekræftelse.