Sådan fjerner du Aktiveringslås

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du får vist skærmen Aktiveringslås på din enhed, eller hvis du bliver bedt om at fjerne Aktiveringslås på en enhed, der er offline og ikke er i din besiddelse.

Fjern Aktiveringslås på enheden

Følg vejledningen på skærmen for at indtaste det Apple-id og den adgangskode, som du brugte til at indstille enheden, eller koden til enheden.

Læs om, hvordan du finder dit Apple-id eller nulstiller adgangskoden til dit Apple-id.

Fjern Aktiveringslås på internettet, hvis en enhed er offline

1. Gå til www.iCloud.com/find.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Klik på Alle enheder øverst.
  4. Vælg den enhed, som skal fjernes fra iCloud.
  5. Klik på Fjern fra konto.

Start en supportanmodning

Hvis du har brug for hjælp til at fjerne Aktiveringslås og har et købsbevis, kan du starte en anmodning om support til Aktiveringslås.