Deaktivering af Aktiveringslås til Find min iPhone

Læs mere om, hvordan du slår Aktiveringslås fra, så du kan indstille og bruge din enhed.

Aktiveringslås er udviklet til at beskytte din enhed og dine oplysninger, hvis du mister din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple Watch, eller hvis enheden bliver stjålet. Hvis du sletter din enhed uden først at logge af iCloud, forbliver den muligvis beskyttet af Aktiveringslås. Uanset, om du slettede din egen enhed eller købte en brugt, kan du slå Aktiveringslås fra ved at indtaste korrekt Apple-id og adgangskode.

Hvis du slettede din egen enhed

Hvis du ikke logger af iCloud, før du indstiller din enhed til gendannelse og gendanner via iTunes, kan Aktiveringslås forblive aktiveret. Dette betyder, at du skal indtaste samme Apple-id og adgangskode, der blev brugt, da du tidligere indstillede enheden.

Hvis du har glemt dit Apple-id eller din adgangskode til dit Apple-id?

Hvis du har iOS 11 eller nyere og din konto er beskyttet med tofaktorgodkendelse, kan du slå Aktiveringslås fra med adgangskoden til din enhed. Tryk på Lås op med adgangskode og derefter på Enhedsadgangskode.

Hvis du har købt en enhed hos andre

Før du køber en iPhone, iPad eller iPod touch hos andre end Apple eller hos andre end en autoriseret Apple-forhandler, skal du kontrollere, at enheden er slettet og ikke længere tilknyttet den tidligere ejers konto.

Hvis du tænder enheden og får vist en af følgende skærme, skal du kontakte den tidligere ejer for at få hjælp.

Hvis du får vist skærmen for Aktiveringslås, er enheden stadig knyttet til den tidligere ejers konto.

Hvis adgangskodeskærmen eller hjemmeskærmen vises, er dataene på enheden ikke blevet slettet.

Bed den tidligere ejer om hjælp

Hvis enheden er knyttet til en tidligere ejers konto, og hvis vedkommende er i nærheden, skal du bede ham/hende om vedkommendes Apple-id og adgangskode til skærmen Aktiveringslås og fjerne enheden fra vedkommendes konto.

Hvis du får vist adgangskodeskærmen, og hvis enheden ikke er blevet slettet, skal du bede den tidligere ejer om at låse enheden op og gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger. Vedkommende skal indtaste Apple-id og adgangskode.

Hvis den tidligere ejer ikke er i nærheden

Hvis den tidligere ejer ikke er i nærheden, skal du kontakte vedkommende og bede ham/hende følge disse trin:

1. Log på iCloud.com med korrekt Apple-id.
  2. Gå til Find min iPhone.
  3. Klik på Alle enheder øverst på skærmen.
  4. Vælg den enhed, som du vil fjerne fra iCloud.
  5. Klik eventuelt på Slet [enhed].
  6. Klik på Fjern fra konto.

Når den tidligere ejer har fjernet enheden fra sin konto, skal du slukke enheden og derefter tænde den igen for at starte indstillingsprocessen.