Hvis en installeret app lukker uventet, holder op med at svare eller ikke åbner

Hvis en app på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Apple TV holder op med at reagere, skal du følge disse trin for at få hjælp.

Afbryd appen, og åbn den derefter igen

• iPhone, iPad, iPod touch: Afbryd appen for at lukke den.
  • Apple Watch: Tryk på sideknappen, mens appen er åben, og hold knappen inde for at få vist strømindstillingerne. Tryk derefter på Digital Crown, og hold den inde for at lukke appen.
  • Apple TV: Tryk to gange på knappen TV/Home, og skub til højre eller venstre for at finde den app, der er problemet. Skub derefter opad på appen for at lukke den. Du kan ikke afbryde apps på Apple TV (3. generation).

Genstart enheden

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch eller dit Apple Watch eller Apple TV. Åbn derefter appen for at se, om den virker som forventet.

Kontroller, om der er opdateringer

Kontroller, at du har installeret den seneste version af iOS, iPadOS, watchOS eller tvOS på enheden. Kontroller derefter, om der er opdateringer.

• iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch: Du kan opdatere apps manuelt. Du skal muligvis bruge en Wi-Fi-forbindelse til at opdatere nogle apps på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps, og slå Opdater apps automatisk til. Hvis du ikke har slået automatisk opdatering til, kan du åbne App Store, gå til fanen Købt og åbne en apps produktside for at se, om der findes en opdatering.

Geninstaller appen

• iPhone, iPad, iPod touch: Åbn appen Indstillinger. Tryk på Generelt, og tryk derefter på iPhone-lagringsplads (eller iPad-lagringsplads). Tryk på den pågældende app, og tryk derefter på Fjern app. Tryk på Fjern app igen. Vent et øjeblik, mens appen fjernes, og tryk derefter på Geninstaller app.
  • Apple TV: Marker appen på hjemmeskærmen, og tryk og hold derefter på Touch-overfladen, indtil appen ryster. Tryk på Afspil/pause, og vælg Slet. Åbn App Store, og gendownload appen. Nogle apps kræver abonnement for at blive aktiveret. Kontakt appudvikleren, hvis du ikke kan aktivere appen, eller hvis du har glemt dine log ind-oplysninger.
  • Apple Watch: Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Rul til den app, der skal fjernes, og tryk på den. Slå Vis app på Apple Watch fra, og vent til den forsvinder fra urets hjemmeskærm. Hvis du vil geninstallere appen, skal du rulle ned til Tilgængelige apps på fanen Mit ur og trykke på Installer.

Kontakt appudvikleren

Hvis du har et problem med en Apple-app, skal du kontakte Apple-support. Hvis det er en app fra en tredjepart, skal du kontakte appudvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.