Hvis en installeret app lukker uventet, holder op med at svare eller ikke åbner

Hvis en app på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Apple TV holder op med at reagere, skal du følge disse trin for at få hjælp.

Afbryd appen

• iPhone, iPad, iPod touch: Luk appen, og åbn den igen.
  • Apple Watch: Tryk på sideknappen, mens appen er åben, og hold knappen inde for at få vist strømindstillingerne. Tryk derefter på Digital Crown, og hold den inde for at lukke appen.
  • Apple TV: Tryk to gange på knappen TV/Home, og skub til højre eller venstre for at finde den app, der er problemet. Skub derefter opad på appen for at lukke den.

Genstart enheden

Genstart din iOS-enhed, dit Apple Watch eller Apple TV. Åbn derefter appen for at se, om den virker som forventet.

Kontroller, om der er opdateringer

Kontroller, at du har installeret den seneste version af iOS, watchOS eller tvOS på enheden.

Kontroller derefter, om der er opdateringer. Til iOS- og Apple Watch-apps: Gå til App Store på din iOS-enhed, og tryk derefter på Opdateringer. Tryk på Opdater, hvis der findes en opdatering. Indtast dit Apple-id og adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Du skal muligvis bruge en Wi-Fi-forbindelse til at opdatere nogle apps på din iOS-enhed.

På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Apps, og slå Opdater apps automatisk til. Hvis du ikke har slået automatisk opdatering til, kan du åbne App Store, gå til fanen Købt og åbne en apps produktside for at se, om der findes en opdatering.

Slet og geninstaller appen

• iPhone, iPad, iPod touch: Slet appen, og gendownload den fra App Store.
  • Apple TV: Marker appen på hjemmeskærmen, og tryk og hold derefter på Touch-overfladen, indtil appen ryster. Tryk på Afspil/pause, og vælg Slet. Åbn App Store, og gendownload appen. Nogle apps kræver abonnement for at blive aktiveret. Kontakt appudvikleren, hvis du ikke kan aktivere appen, eller hvis du har glemt dine log ind-oplysninger.
  • Apple Watch: Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Rul til den app, der skal fjernes, og tryk på den. Slå Vis app på Apple Watch fra, og vent til den forsvinder fra urets hjemmeskærm. Hvis du vil geninstallere appen, skal du rulle ned til Tilgængelige apps på fanen Mit ur og trykke på Installer.

Kontakt appudvikleren

Hvis du har et problem med en Apple-app, skal du kontakte Apple-support. Hvis det er en app fra en tredjepart, skal du kontakte appudvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.