Skift af land eller område for dit Apple-id

Hvis du flytter til et andet land eller område, skal du gå til kontosiden for dit Apple-id, Kontooplysninger eller Indstillinger for at ændre oplysningerne for dit Apple-id. Sørg for at vælge en betalingsmetode for dit nye land eller område.

Når du ændrer din betalingsadresse på kontosiden for dit Apple-id eller via iTunes Store eller App Store, opdateres betalingsadressen for alle Apple-tjenester, der bruger dette Apple-id.

Før du skifter land eller område

1. Brug eventuel Store-kredit, som du har tilbage på dit Apple-id. Du skal også vente på en eventuel refundering af Store-kredit, før du skifter land eller område. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din resterende Store-kredit er mindre end prisen på en enkelt vare.
  2. Annuller eventuelle abonnementer, herunder Apple Music, og vent, til abonnementsperioden udløber for at ændre land eller område. Vent på, at medlemskaber, forudbestillingeriTunes-filmleje eller sæsonpas er udløbet.
  3. Sørg for at vælge en betalingsmetode, der gælder i dit nye land eller område. Eksempel: Det er kun tyske kreditkort, der kan bruges til at købe indhold i den tyske iTunes Store, iBooks Store og App Store.
  4. Sikkerhedskopier din iPhone, iPad eller iPod touch til iTunes. Du skal muligvis midlertidigt nedgradere din iCloud-lagringsplan, indtil du skifter til det nye land eller område.

Hvis du er en del af en gruppe med Familiedeling, kan du muligvis ikke skifte land eller område. Læs mere om, hvordan du forlader en gruppe med Familiedeling.

Du kan downloade dine tidligere køb igen, før du skifter land eller område, og du kan muligvis downloade mange af dem igen, når du har foretaget ændringen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. På din enhed: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  4. Tryk på Land/område.
  5. Tryk på det nye land eller område, og tryk derefter på Næste.
  6. Gennemgå vilkårene og betingelserne og Apples Anonymitetspolitik, og tryk derefter på Enig.
  7. Tryk på Enig i den viste prompt.
  8. Vælg en betalingsmetode, og angiv dine nye betalingsoplysninger. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes
  9. Indtast din faktureringsadresse, og tryk på Næste.

Landet eller området for dit Apple-id opdateres for alle Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

På din Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Klik på "Skift land eller område" til højre for Land/område.
  2. Gå til menuen "Skift land eller område", og vælg dit nye land eller område.
  3. Klik på Skift.
  4. Klik på Fortsæt på siden Velkommen til iTunes Store.
  5. Gennemgå vilkårene og betingelserne samt Apples anonymitetspolitik. Hvis du accepterer vilkårene, skal du vælge "Jeg har læst og accepterer disse vilkår og betingelser".
  6. Klik på Enig.
  7. Indtast dine nye betalingsoplysninger. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.1 Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes
  8. Indtast din faktureringsadresse.
  9. Klik på Fortsæt.

Landet eller området for dit Apple-id opdateres for alle Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

Fra kontosiden for dit Apple-id

1. Log ind på kontosiden for dit Apple-id
  2. Klik på Rediger i afsnittet Konto.
  3. Vælg det nye land eller område i menuen Land/område.
  4. Klik på "Fortsæt for at opdatere", når du bliver bedt om det.
  5. Indtast dine nye betalingsoplysninger. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes.
  6. Klik på Arkiver.

Landet eller området for dit Apple-id opdateres for alle Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

Kontakt Apple-support

Kontakt Apple-support, hvis du ikke kan gennemføre nogen af trinnene, hvis du ikke kan skifte land eller område, eller hvis din butikskredit er lavere end prisen på et enkelt emne.

Læs mere

Læs mere om, hvad der kan købes i iTunes Store i de enkelte lande eller områder.

Når du har opdateret faktureringsadressen og betalingsmetoden for dit Apple-id, kan du opgradere din iCloud-lagringsplads i henhold til priserne i det nye land eller område. Læs mere om iCloud-lagringsplads.

Læs Vilkår og betingelser for Apples medietjenester.

1 Hvis du ikke ønsker at angive en betalingsmetode, kan du vente med at oprette et nyt Apple-id, indtil du fysisk er i det nye land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.