Skift af land eller område for dit Apple-id

Hvis du flytter til et nyt land eller område, kan du opdatere det land eller område, der er tilknyttet dit Apple-id. Inden du opdaterer dine oplysninger, skal du bruge din Store-kredit, annullere dine abonnementer og få en betalingsmetode til dit nye land eller område.

Hvis du følger vejledningen nedenfor, opdateres land eller område for dit Apple-id for alle dine Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

Hvis du er en del af en gruppe med Familiedeling, kan du muligvis ikke skifte land eller område. Læs mere om, hvordan du forlader en gruppe med Familiedeling.

Sådan skal du gøre, inden du ændrer land eller område

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn og derefter på iTunes og App Store.
  3. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Tryk på Land/område.
    iPhone, der viser siden Kontoindstillinger.
  5. Tryk på "Skift land eller område". Hvis du ikke får vist "Skift land eller område", skal du kontakte Apple-support.
  6. Tryk på dit nye land eller område, og gennemlæs derefter vilkårene og betingelserne.
  7. Tryk på Enig i øverste højre hjørne, og tryk på Enig igen for at bekræfte.
  8. Vælg en betalingsmetode, angiv dine nye betalingsoplysninger og din faktureringsadresse, og tryk derefter på Næste. Du skal angive en gyldig betalingsmetode for dit nye land eller område.Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes

På din computer

1. Åbn appen Musik eller iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, klik på Konto, og klik derefter på Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. Klik på "Skift land eller område" på siden Kontooplysninger.
    Mac, der viser siden Kontooplysninger.
  5. Gå til menuen "Skift land eller område", og vælg dit nye land eller område. Hvis du ikke får vist "Vælg et land eller område", skal du kontakte Apple-support.
  6. Gennemlæs vilkår og betingelser, og klik derefter på Enig. Klik på Enig igen for at bekræfte.
  7. Angiv dine nye betalingsoplysninger og din faktureringsadresse, og klik på Fortsæt.

Fra kontosiden for dit Apple-id

1. Log på kontosiden for dit Apple-id
  2. Rul til afsnittet Konto, og klik på Rediger.
  3. Vælg det nye land eller område i menuen Land/område.
  4. Når du bliver spurgt, om du vil ændre land eller område, skal du klikke på "Fortsæt for at opdatere".
  5. Angiv dine nye betalingsoplysninger og din faktureringsadresse, og klik derefter på Gem. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.1

Kontakt Apple-support

Kontakt Apple-support, hvis du ikke kan gennemføre nogen af trinnene, hvis du ikke kan skifte land eller område, eller hvis din Store-kredit er lavere end prisen på et enkelt emne.

Læs mere

1. Hvis du ikke ønsker at angive en betalingsmetode, kan du vente med at oprette et nyt Apple-id, indtil du fysisk er i det nye land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.