Skift af land eller område for dit Apple-id

Hvis du flytter til et andet land eller område, skal du gå til kontosiden for dit Apple-id, Kontooplysninger eller Indstillinger for at ændre oplysningerne for dit Apple-id. Sørg for at vælge en betalingsmetode for dit nye land eller område.

Når du ændrer din faktureringsadresse på kontosiden for dit Apple-id eller via App Store eller iTunes Store, opdateres faktureringsadressen for alle Apple-tjenester, der bruger dette Apple-id.

Før du skifter land eller område

1. Brug eventuel Store-kredit, som du har tilbage på dit Apple-id. Du skal også vente på en eventuel refundering af Store-kredit, før du skifter land eller område. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din resterende Store-kredit er mindre end prisen på en enkelt vare.
  2. Annuller eventuelle abonnementer, herunder Apple Music, og vent, til abonnementsperioden udløber for at ændre land eller område. Vent på, at medlemskaber, forudbestillingeriTunes-filmleje eller sæsonpas er udløbet.
  3. Sørg for at vælge en betalingsmetode, der gælder i dit nye land eller område. Tyske kreditkort kan f.eks. kun bruges til at købe indhold i den tyske App Store, iTunes Store eller Apple Books.
  4. Sikkerhedskopier din iPhone, iPad eller iPod touch til iTunes. Du skal muligvis midlertidigt nedgradere din iCloud-lagringsplan, indtil du skifter til det nye land eller område. Du mister ikke nogen iCloud-data under processen. Når du har ændret din konto til et nyt land eller område, skal du tilmelde dig en ny lagringsplan for fortsat at kunne bruge iCloud-lagring.

Nogle af dine tidligere køb (apps, musik, film, tv-serier, bøger m.m.) er muligvis ikke tilgængelige i dit nye land eller område. Visse typer køb eller indhold er ikke tilgængelige i visse lande eller områder.

Hvis du vil sikre dig, at du kan få adgang til dine tidligere køb i dit nye land eller område, skal du downloade disse køb igen på alle de enheder, som du ønsker at kunne se indholdet på, inden du ændrer land eller område.

Hvis du er en del af en gruppe med Familiedeling, kan du muligvis ikke skifte land eller område. Læs mere om, hvordan du forlader en gruppe med Familiedeling.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. På din enhed skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
    En iPhone X, der viser skærmen Indstillinger for iTunes & App Stores med menuen Apple-id åben og Vis Apple-id markeret.
  3. Tryk på Land/område, og tryk derefter på "Skift land eller område".
  4. Tryk på dit nye land eller område, og gennemlæs derefter vilkårene og betingelserne.
  5. Tryk på Enig i øverste højre hjørne, og tryk på Enig igen for at bekræfte.
  6. Vælg en betalingsmetode, og angiv dine nye betalingsoplysninger og betalingsadresse, tryk derefter på Næste. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes

Landet eller området for dit Apple-id opdateres for alle Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

På din Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. På siden Kontooplysninger skal du klikke på "Skift land eller område" til højre for Land/område.
  5. Gå til menuen "Skift land eller område", og vælg dit nye land eller område.
  6. Gennemlæs vilkår og betingelser, og klik derefter på Enig. Klik på Enig igen for at bekræfte.
  7. Angiv dine nye betalingsoplysninger og din betalingsadresse, og klik på Fortsæt. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.1 Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes.

Landet eller området for dit Apple-id opdateres for alle Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

Fra kontosiden for dit Apple-id

1. Log på kontosiden for dit Apple-id
  2. Rul til afsnittet Konto, og klik på Rediger.
  3. Vælg det nye land eller område i menuen Land/område.
  4. Når du bliver spurgt, om du vil ændre land eller område, skal du klikke på "Fortsæt for at opdatere".
  5. Angiv dine nye betalingsoplysninger og din faktureringsadresse, og klik derefter på Gem. Indtast en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.Læs mere om, hvordan betalingsoplysningerne for dit Apple-id ændres eller fjernes.

Landet eller området for dit Apple-id opdateres for alle Apple-tjenester på alle dine Apple-produkter.

Kontakt Apple-support

Kontakt Apple-support, hvis du ikke kan gennemføre nogen af trinnene, hvis du ikke kan skifte land eller område, eller hvis din butikskredit er lavere end prisen på et enkelt emne.

Læs mere

Læs mere om, hvad der kan købes i iTunes Store i de enkelte lande eller områder.

Når du har opdateret faktureringsadressen og betalingsmetoden for dit Apple-id, kan du opgradere din iCloud-lagringsplads i henhold til priserne i det nye land eller område. Læs mere om iCloud-lagringsplads.

Læs Vilkår og betingelser for Apples medietjenester.

1. Hvis du ikke ønsker at angive en betalingsmetode, kan du vente med at oprette et nyt Apple-id, indtil du fysisk er i det nye land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.