Om Arkivdeling på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan kopiere arkiver mellem computer og apps på en iOS-enhed med Arkivdeling.

Før du begynder

I stedet for Arkivdeling kan du bruge iCloud Drive, Handoff og AirDrop til at holde dine dokumenter opdaterede på tværs af alle dine enheder.

iCloud Drive giver dig sikker adgang til alle dine dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Uanset hvilken enhed du bruger, har du altid adgang til opdaterede dokumenter, når og hvor du skal bruge dem.

Du kan bruge Handoff til at starte et dokument, en e-mail eller en meddelelse på én enhed og fortsætte, hvor du slap, på en anden enhed. Handoff kan bruges med Apple-apps, f.eks. Mail, Safari, Kort, Beskeder, Påmindelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers og Keynote. Nogle apps fra tredjeparter er også kompatible.

AirDrop hjælper dig med at dele fotos, videoer, websteder, lokaliteter m.m. med andre Apple-enheder i nærheden.

Du skal bruge følgende til Arkivdeling

Sådan tjekker du, hvilke iOS-apps der kan dele arkiver med computeren

1. Åbn iTunes på din Mac-computer eller pc.
  2. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til din computer med det USB-kabel, der fulgte med din enhed.
  3. Klik på din enhed i iTunes. Du kan få hjælp, hvis du ikke kan finde den.
  4. Klik på Arkivdeling i indholdsoversigten til venstre.
  5. Vælg en app for at få vist, hvilke arkiver der er tilgængelige til deling i den pågældende app på din enhed. Hvis du ikke får vist afsnittet Arkivdeling, er der ingen arkivdelingsapps på enheden.

Sådan kopierer du arkiver fra computeren til iOS-appen

1. Gå til iTunes, og vælg en app på listen i afsnittet Arkivdeling.
  2. Træk og slip arkiverne fra en mappe eller et vindue til listen Dokumenter for at kopiere dem til enheden.
    Du kan også klikke på Tilføj på listen Dokumenter i iTunes, finde det eller de arkiver, der skal kopieres fra computeren, og derefter klikke på Tilføj. iTunes kopierer de pågældende arkiver til appen på din enhed. Du skal kun vælge arkiver, der kan bruges af appen. Se brugerhåndbogen til appen for at finde ud af, hvilke typer arkiver der kan bruges.

Sådan kopieres arkiver fra en iOS-app til computeren

1. Gå til iTunes, og vælg en app på listen i afsnittet Arkivdeling.
  2. Træk og slip arkiver fra listen Dokumenter til en mappe eller et vindue på computeren for at kopiere dem til computeren.
    Du kan også vælge det eller de arkiver, der skal kopieres til computeren, på listen Dokumenter og klikke på "Arkiver til" – find derefter den mappe på computeren, som arkiverne skal kopieres til, og klik på Arkiver til.

Åbn delte arkiver

Du kan åbne arkiverne fra din computer på din iOS-enhed med den app, du valgte til Arkivdeling.

Du har ikke adgang til arkiverne fra andre apps eller placeringer på enheden. Du kan se arkivlisten i afsnittet Arkivdeling i iTunes, når enheden er sluttet til computeren.

Sådan sikkerhedskopierer du delte arkiver

Når iCloud (eller iTunes) sikkerhedskopierer din enhed, sikkerhedskopieres dine delte arkiver også.

Hvis du sletter en app, der deler arkiver på iOS-enheden, sletter du også de delte arkiver på enheden og i iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopien. Du kan undgå at miste delte arkiver ved at kopiere arkiverne til din computer, inden du sletter en app på iOS-enheden.

Sådan sletter du et delt arkiv på iOS-enheden

Følg disse trin for at slette et arkiv, som du har kopieret til en iOS-app ved hjælp af Arkivdeling:

1. Åbn iTunes på din Mac-computer eller pc.
  2. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til din computer med det USB-kabel, der fulgte med din enhed.
  3. Vælg din enhed i iTunes. Du kan få hjælp, hvis du ikke kan finde den.
  4. Klik på Apps i indholdsoversigten til venstre. Rul derefter til afsnittet Arkivdeling.
  5. Vælg den app, der indeholder det arkiv, der skal slettes.
  6. Vælg det arkiv, som du vil slette, på listen Dokumenter, og tryk derefter på slettetasten på tastaturet.
  7. Tryk på Slet, når iTunes beder dig om at bekræfte.

Der kan muligvis være andre metoder til at slette arkiver i en app. Læs brugerhåndbogen til appen for at få flere oplysninger.