Hvor finder du svar om QuickTime 7 eller QuickTime 7 Pro

Se disse ressourcer for at få hjælp til den ældre QuickTime 7 eller QuickTime 7 Pro, herunder QuickTime Player 7.

QuickTime-ressourcer

• QuickTime Player 7 indeholder oplysninger om QuickTime Player 7 og QuickTime 7 Pro, herunder genveje, tip og vejledning i styring af afspilning. Åbn QuickTime Player 7, og vælg Hjælp > QuickTime Player Hjælp.
  • Siden med Apple-support til QuickTime indeholder links til QuickTime-vejledninger, supportartikler, softwareopdateringer osv. Du kan også søge efter oplysninger på tværs af hele webstedet.
  • Deltag i samtalen i Apple-supportfællesskaber, hvor du kan finde og dele QuickTime-løsninger med Apple-brugere fra hele verden.
  • QuickTime 7 Brugervejledning indeholder oplysninger om QuickTime Player 7 og afspilning, redigering og bemyndiger funktioner låses op med en QuickTime 7 Pro registrering nøgle.

Yderligere oplysninger

QuickTime 7 til Windows understøttes ikke længere af Apple. Nyere versioner af Windows fra efter 2009 understøtter de vigtigste medieformater, f.eks. H.264 og AAC fra QuickTime 7. Alle nuværende Windows-webbrowsere understøtter videoer uden brug af browsertilbehør. Hvis du ikke længere bruger QuickTime 7 på din pc, skal du følge vejledningen for at fjerne QuickTime 7 til Windows.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.