Om QuickTime 7-kompatibilitet

QuickTime 7, QuickTime 7 Pro og QuickTime Player 7 understøttes ikke længere af Apple.

macOS Mojave er den sidste version af macOS, der er kompatibel med ældre QuickTime-software, heriblandt QuickTime Player 7 og apps, der bruger QuickTime 7-frameworket. Hvis du har en medieapp fra en anden producent, der ikke længere fungerer sammen med nyere versioner af macOS, kan du forhøre dig hos appudvikleren, om der findes en opdateret version af din app.

Apple anbefaler den nyeste version af QuickTime Player (version 10), der følger med macOS, til almindelige mediehandlinger som afspilning og inspektion af medier samt almindelig redigering.

Microsoft Windows-versioner, der er introduceret i 2009 og efterfølgende, understøtter de vigtigste medieformater som f.eks. H.264 og AAC, som QuickTime 7 til Windows har aktiveret. Hvis du ikke længere har brug for QuickTime 7 på din pc, kan du læse mere om, hvordan du afinstallerer QuickTime 7 til Windows.

Hvis du stadig bruger QuickTime Player 7 og har brug for hjælp, kan du finde dokumentation i menuen Hjælp i QuickTime Player 7. Du kan muligvis også finde svar fra andre Apple-brugere i Apples supportfællesskaber.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.