Fjern QuickTime 7 til Windows

Hvis du ikke længere har brug for QuickTime 7, kan du fjerne det fra din pc på følgende måde.

Før du fjerner programmet

Hvis du bruger en QuickTime 7 Pro-registreringsnøgle, kan det være en god ide at gemme nøglen, før du fjerner QuickTime 7. Den er under fanen Register for indstillinger for QuickTime Player (Rediger > Indstillinger).

Hvis du ikke er sikker på, om et program skal bruge QuickTime, kan du kontakte udvikleren af programmet. De fleste nyere medierelaterede programmer til Windows – herunder iTunes 10.5 eller en nyere version – bruger ikke længere QuickTime til at afspille moderne medieformater. Disse programmer afspiller enten medierne direkte eller bruger den medieunderstøttelse, der er indbygget i Windows.

Når du fjerner QuickTime 7, fjerner du også det ældre QuickTime 7-webtilbehør, hvis det findes. Websteder bruger i stigende grad webstandarden HTML5 for at opnå en bedre videoafspilning på en bred vifte af browsere og enheder uden yderligere software eller tilbehør. Hvis du fjerner ældre browsertilbehør, forbedres sikkerheden på din pc.

Sådan fjerner du programmet

Fjern QuickTime 7 fra Kontrolpanel på samme måde som andre programmer på din pc. Når du følger Microsofts vejledning i at fjerne programmer, skal du vælge QuickTime 7 som det program, der skal fjernes.

Eller brug Windows Search til at søge efter "Fjern QuickTime", og start processen herfra.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.