Mac mini: Sådan finder du serienummeret

Se, hvordan du finder serienummeret på din Mac mini.

I Mac OS X

På de fleste computere med Mac OS X kan du finde serienummeret i vinduet Om denne Mac.

På selve computeren

Tag alle kabler og stik ud af Mac mini, og vend den om.

På Mac mini (medio 2010 og nyere) er serienummeret trykt på metalrammen uden en stregkode som vist nedenfor:

På modeller fra Mac mini (original) til Mac mini (ultimo 2009) findes serienummeret og Ethernet-id-nummeret som stregkoder på en mærkat på kanten af computerens kabinet (se nedenfor).

På den oprindelige produktemballage

Hvis du stadig har den oprindelige emballage til Mac mini, finder du serienummeret på stregkodemærkaten, som sidder på emballagen.

På den originale kvittering (eller faktura)

Hos nogle forhandlere fremgår Mac mini-computerens serienummer også af kvitteringen.

Yderligere oplysninger

Se, hvordan du finder serienummeret på andre Apple-hardwareprodukter.