Introduktion til iPad

Denne vejledning indeholder tekniske anvisninger til fejlfinding af iPad og er beregnet til individuelle teknikere, der har den fornødne viden og erfaring samt det korrekte værktøj til at reparere elektroniske enheder.

Vigtigt

• Læs hele vejledningen først. Hvis du ikke er tryg ved at udføre reparationerne som anvist i denne vejledning, skal du ikke fortsætte.

• Brug altid den nyeste version af denne vejledning, der er tilgængelig på support.apple.com/docs/ipad.

null Advarsel

Hvis du undlader at følge reparationsinstruktionerne eller bruge originale Apple-dele eller korrekt værktøj, kan det forårsage brand eller andre sikkerhedsproblemer og føre til personskade eller død.

Forsigtig

Hvis du undlader at følge reparationsanvisningerne eller at bruge originale Apple-dele eller korrekt værktøj, kan det beskadige din iPad, dele eller anden ejendom eller kompromittere enhedens funktionalitet.

Garantioplysninger

Skader forårsaget af reparationer udført uden for Apple eller netværket af Apple-autoriserede serviceudbydere er ikke dækket af Apples garanti eller AppleCare-aftaler. Sådanne skader kan medføre, at omkostninger til fremtidige reparationer ikke er dækket af garantien, eller at enheden ikke er berettiget til fremtidige reparationer af Apple eller Apple-autoriserede serviceudbydere.

Værktøj og dele

Når du skal reparere din iPad, kan du vælge mellem originale Apple-dele, brugte Apple-dele eller tredjepartsdele. Læs mere om support til dele til iPad.

Softwareværktøj

Reparationsassistent er et softwareværktøj, der køres efter en reparation, og som afslutter reparationen af visse nye og brugte ægte Apple-dele. Det anbefales muligvis at køre reparationsassistenten i slutningen af din reparation afhængigt af den udskiftede del.

Det gør reparationsassistenten

Hvorfor det er vigtigt

Overfører fabrikskalibreringsværdier

Visse dele som f.eks. skærme, kameraer og lyssensorer har kalibreringsværdier, der er tilpasset til hver enkelt del under fremstillingen. Overførsel af disse værdier sikrer maksimal ydeevne og kvalitet efter en reparation.

Forbinder Secure Enclave og biometriske godkendelsesdele

Efter reparation af et bundkort eller en biometrisk godkendelsesdel (Touch ID  eller Face ID ) er det nødvendigt at forbinde de biometriske sensorer til Secure Enclave på bundkortet af hensyn til enhedens sikkerhed.

Kontrollerer for Aktiveringslås

Visse dele er beskyttet af Aktiveringslås. Reparationsassistenten kontrollerer, at Aktiveringslås ikke er aktiveret for den del, der installeres.

Tildeler trådløs region

Bundkortet skal tildeles en trådløs region for at overholde den regionale lovgivning.

Opdaterer firmware

Ved at holde firmwaren opdateret sikrer du, at enheden har alle de nyeste sikkerheds- og ydeevnefunktioner.

Sådan starter du reparationsassistenten

• Sørg for, at følgende minimumskrav er opfyldt:

• Den nyeste version af iPadOS – ikke en betaversion – på iPad

• Et stærkt Wi-Fi-netværk, der kan levere 1,0 Mbps download- og uploadhastigheder med mindre end 400 ms forsinkelse og mindre end 2 % pakketab. Det estimerede dataforbrug til at køre reparationsassistenten er 6-22 MB.

• Hvis du reparerer en andens enhed, skal du sætte enheden i diagnosticeringsfunktion og derefter følge anvisningerne på skærmen.

• Hvis du reparerer din egen enhed, kan du læse mere om reparationsassistenten.

Advarsler

Hvis du undlader at følge advarslerne, kan det medføre brand, personskade, datatab eller beskadigelse af enheden, dele eller anden ejendom.

Advarsel

Vejledninger til at reducere risikoen for personskade

Forsigtig

Vejledninger til at reducere risikoen for datatab eller beskadigelse af enhedens hardware

Vigtigt

Supplerende oplysninger til vellykket udførelse af procedurer – hverken kategoriseret som Advarsel eller Forsigtig