Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek i appen Bøger, eller hvis dine bøger og PDF'er ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek, eller hvis dine køb, arkiver, samlinger eller redigeringer ikke synkroniseres, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Følg disse trin først

1. Sørg for, at din iPhone, iPad og Mac har den nyeste softwareversion.

2. Log ind på alle dine enheder med samme Apple-id.

3. Sørg for, at du har nok iCloud-lagringsplads. Hvis du ikke har nok lagringsplads, skal du muligvis opgradere dit iCloud+ abonnement for at få adgang til dit indhold i appen Bøger på alle dine enheder.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du vælge et problem nedenfor og gennemføre trinnene.

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek

Hvis dine køb i Books Store ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis dine importerede bøger, PDF'er eller andre arkiver ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis dine redigeringer, noter eller fremhævninger ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis dine samlinger ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis du ikke kan se en bog i dit bibliotek

På din iPhone eller iPad

1. Slå iCloud Drive til: Gå til Indstillinger, tryk på dit navn, tryk på iCloud, tryk derefter på iCloud Drive, og slå Synkroniser denne [enhed] til.

2. Sørg for, at iCloud Drive er slået til for Bøger. Gå til Indstillinger > Bøger, og slå iCloud Drive til.

På din Mac

1. Slå iCloud Drive til: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på dit navn i indholdsoversigten. Klik på iCloud til højre, og klik derefter på iCloud Drive. Slå Synkroniser denne Mac til.

2. Sørg for, at iCloud Drive er slået til for Bøger: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på dit navn i indholdsoversigten. Klik på iCloud til højre, og klik derefter på iCloud Drive. Klik på Vis flere apps, rul derefter, og sørg for, at Bøger er slået til.

Hvis du tidligere har slettet en bog, skal du muligvis downloade den igen på den enhed, du ikke kan se den på. Læs mere om, hvordan du downloader bøger, du tidligere har slettet, igen.

Hvis du tidligere har skjult en bog på en af dine enheder, skal du muligvis vælge at få vist den igen for at se den igen. Læs mere om, hvordan du får vist en bog igen i appen Bøger.

Hvis dine køb i Books Store ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis du har købt en bog eller lydbog fra Books Store på én enhed, men den ikke vises på dine andre enheder, kan du prøve disse trin:

1. På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger, og tryk på dit navn. På din Mac: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger.

2. Tryk eller klik på iCloud, og sørg derefter for, at Bøger er slået til under Apps, der bruger iCloud. Du skal muligvis trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned, indtil du finder Bøger.

3. Slå iCloud Drive til:

• På din iPhone og iPad: Gå til Indstillinger, tryk på dit navn, tryk på iCloud, og slå Synkroniser denne [enhed] til.

• På din Mac: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på dit navn. Klik på iCloud til højre, klik derefter på iCloud Drive, og sørg for, at Synkroniser denne Mac er slået til.

Hvis dine importerede bøger, PDF'er eller andre arkiver ikke synkroniseres på tværs af enheder

Hvis du har importeret eller gemt en PDF eller en anden type digital publikation på én enhed, men den ikke vises på alle dine enheder, kan du prøve disse trin:

1. På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger, og tryk på dit navn. På din Mac: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger.

2. Tryk eller klik på iCloud, og sørg derefter for, at Bøger er slået til under Apps, der bruger iCloud. Du skal muligvis trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned, indtil du finder Bøger.

3. Slå iCloud Drive til:

• På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger, tryk på dit navn, tryk på iCloud, og slå Synkroniser denne [enhed] til.

• På din Mac: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på dit navn. Klik på iCloud > iCloud Drive, og sørg derefter for, at Synkroniser denne Mac er slået til.

Hvis dine redigeringer, noter eller fremhævninger ikke synkroniseres

Hvis du har foretaget redigeringer, oprettet noter eller lavet fremhævninger i en bog eller PDF, men de ikke vises på alle dine enheder, kan du prøve disse trin:

1. På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger, og tryk på dit navn. På din Mac: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger.

2. Tryk eller klik på iCloud, og sørg derefter for, at Bøger er slået til under Apps, der bruger iCloud. Du skal muligvis trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned, indtil du finder Bøger.

Hvis dine samlinger ikke synkroniseres på tværs af dine enheder

Hvis du har oprettet en samling på en af dine enheder, men den ikke vises på alle dine enheder, kan du prøve disse trin:

1. På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger, og tryk på dit navn. På din Mac: Vælg Apple-menuenApple-menuen > Systemindstillinger.

2. Tryk eller klik på iCloud, og sørg derefter for, at Bøger er slået til under Apps, der bruger iCloud. Du skal muligvis trykke eller klikke på Vis alle og rulle ned, indtil du finder Bøger.