Se Friday Night Baseball i Apple TV-appen

Med Apple TV+ kan du se Major League Baseball-kampe live. Du kan også se tidligere kampe og kampe on-demand.

Hvor kan jeg se Friday Night Baseball?

Du kan se Friday Night Baseball i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K og Apple TV HD, Windows-pc, smart-tv, streamingenheder og kabel-tv-bokse. Du kan også se Friday Night Baseball på nettet på tv.apple.com, herunder på Android- og ChromeOS-enheder.*

Læs mere om, hvordan du ser Friday Night Baseball, Apple TV+ og meget mere på dine Apple-enheder, dit tv og på internettet

Friday Night Baseball tilbydes ikke i alle lande og områder, hvor Apple TV-appen er tilgængelig.

Læs mere om, hvor du kan se Friday Night Baseball

* Funktioner og indhold for Friday Night Baseball kan variere efter land eller område. Indhold er kun tilgængeligt på engelsk og kan indeholde betalt annoncering. Hvis du ikke kan finde Friday Night Baseball i Apple TV-appen, skal du muligvis opdatere din enhed til den nyeste software.

Kom godt i gang med Apple TV-app

Hvis du vil se Friday Night Baseball, skal du:

• Have et Apple TV+ abonnement

• Opdatere til den nyeste software på din Apple-enhed eller opdatere til den nyeste version af Apple TV-appen

• Log ind med dit Apple-id

• Indstille Apple TV-appen, hvis du bruger en streamingenhed eller spilkonsol

Abonner på Apple TV+

Med et abonnement på Apple TV+ kan du se Friday Night Baseball-kampe og andet indhold.

Læs mere om, hvordan du får Apple TV+

Opdater til den nyeste software

For at bruge alle funktionerne med Friday Night Baseball skal du sørge for, at din enhed er opdateret med den nyeste software.

* Friday Night Baseball understøttes ikke på Apple TV (3. generation eller tidligere).

Sådan indstiller du Apple TV App

Hvis du bruger et smart-tv, en streamingenhed eller en spilkonsol, skal du muligvis indstille Apple TV-appen først.

Log ind med dit Apple-id

For at logge ind på Apple TV-appen skal du bruge et Apple-id og en adgangskode. Læs mere om, hvordan du opretter et Apple-id, eller hvad du skal gøre, hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id.

Sådan ser du en live Friday Night Baseball-kamp

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com/dk/sports.

2. Gå til fanen Søg.

3. Vælg Apple TV+ Major League Baseball.

4. Vælg en kamp.

5. Vælg Se.

Hvis du vil skjule resultaterne fra livekampe på din iPhone eller iPad, skal du gå til Indstillinger > TV og derefter slå Vis sportsresultater fra. Læs mere om, hvordan du skjuler resultater på dit Apple TV, hvordan du skjuler resultater på din Windows-pc, eller hvordan du skjuler resultater på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spilkonsol.

Sådan ser du en genudsendelse af en Friday Night Baseball-kamp

Når en kamp er slut, kan du se en fuld genudsendelse eller en kort opsummering.

Se en opsummering af kampen

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com.

2. Vælg Friday Night Baseball.

3. Rul ned til Tidligere kampe, og vælg en kamp.

4. Vælg Se opsummering.

Du kan også bruge Søg til at lede efter en kamp.

Se en fuld genudsendelse af en kamp

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com.

2. Vælg Friday Night Baseball.

3. Find den kamp, du vil se.

4. Vælg kampen, rul til Se genudsendelser, og vælg derefter Fuld genudsendelse.

Sådan finder du ud af, hvornår et hold spiller

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Gå til Søg.

3. Tryk eller klik på Apple TV+ Major League Baseball. Eller søg efter det hold, du gerne vil se.

Du kan også følge dine yndlingshold i Apple TV-appen og se en liste over planlagte MLB-kampe.