Topkabinet med tastatur til MacBook Air (15", M3, 2024)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet 44 mm Torx Plus 2IP-bit

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit på 44 mm

• Bemærk: Et nyt topkabinet med tastatur inkluderer følgende ekstra dele og værktøjer:

• 2IP-sætskrue

• Klæbemiddel til batteri

• Sæt til mellemrumsforskydning

• Tape til inddækning til I/O-stik

• Justeringssæt til Touch ID

• Fleksibel inddækning til Touch ID-kort

• Mellemlægsplader til pegefelt (ovale)

• Mellemlægsplader til pegefelt (runde)

Se en komplet liste over værktøjer, der kræves til alle reparationer.

Afmontering

Der er ingen yderligere fjernelsestrin.

Genmontering

Et nyt topkabinet med tastatur inkluderer følgende forudinstallerede dele:

• Lydkort (1)

• Inddækning til lydkort (2)

• Interposer-kort (3)

• Tastaturkabel (4)

• Mikrofon og flexkabel til mikrofon (5)

• Åbn/luk-sensor (AMR) (6)

• Flexkabel til tastaturets baggrundslys (7)

1. Brug den blå momentnøgle og den halvmåneformede 2IP-bit til at installere den nye 2IP-sætskrue (923-08982) delvist ved at dreje én gang med uret i det nye topkabinet med tastatur (1). Du justerer sætskruen, når du genmonterer Touch ID-kortet.

2. Brug den blå momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at fjerne 3IP-skruen (923-08925) fra inddækningen til stikket til lydkortet (2) i det nye topkabinet med tastatur. Fjern inddækningen, og gem den til genmonteringen af bundkortet.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: