Sådan opgraderer du fra iCloud-dokumenter og -data til iCloud Drive

iCloud-dokumenter og -data, som er vores ældre tjeneste til synkronisering af dokumenter, er udgået og erstattet af iCloud Drive. Hvis du brugte iCloud-dokumenter og -data, er din konto blevet migreret til iCloud Drive.

Hvis du brugte tjenesten iCloud-dokumenter og -data, skal du slå iCloud Drive til for at se dine arkiver. Når du skifter til iCloud Drive, ændres mængden af lagerplads, som dine gemte arkiver bruger i iCloud, ikke.

Hvad er iCloud Drive?

Med iCloud Drive kan du nemt gemme, få adgang til og dele arkiver med venner og familie. Dokumenter, som du opbevarer i iCloud Drive, opdateres på alle dine enheder, og du har adgang til dokumenterne fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc samt på iCloud.com.

Læs mere om iCloud Drive.

Sådan konfigureres iCloud Drive

Følg disse trin for at aktivere iCloud Drive på dine enheder og på nettet. Du kan derefter få adgang til dine arkiver på enheder med iOS 8 eller nyere, Mac-computere med OS X Yosemite eller nyere, pc'er med iCloud til Windows 7 og nyere og på iCloud.com. Hvis du bruger en iPhone 4, kan du få adgang til iCloud Drive på iCloud.com via Safari.

Kontroller, om computeren opfylder minimumsystemkravene til iCloud Drive.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > dit navn.

2. Tryk på iCloud.

3. Slå iCloud Drive til.

Du kan finde dine arkiver i appen Arkiver.

På din Mac

1. Gå til Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, behøver du ikke at klikke på Apple-id.

2. Vælg iCloud.

3. Log ind med dit Apple-id, hvis du ikke allerede er logget ind.

4. Vælg iCloud Drive.

Du kan finde dine arkiver i Finder under iCloud.

På iCloud.com

1. Log ind på iCloud.com.

2. Vælg Pages, Numbers, Keynote eller iCloud Drive.

3. Vælg Opgrader til iCloud Drive.

Du kan finde dine arkiver på iCloud.com i iCloud Drive.