Hvis du ikke kan abonnere på MLS Season Pass i Apple TV-appen

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan abonnere på MLS Season Pass, eller hvis du ikke kan finde MLS Season Pass i Apple TV-appen.

Hvis du ikke kan abonnere på MLS Season Pass

Sådan abonnerer du på MLS Season Pass

Gå til MLS Season Pass
  1. Åbn Apple TV-appen.

2. Gå til Se nu.

3. Rul ned til Kanaler.

4. Find MLS Season Pass, og åbn det derefter.

5. Vælg knappen Abonner.

6. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til at foretage køb. Du kan dele dit abonnement på MLS Season Pass med op til fem familiemedlemmer. Læs mere om, hvordan du indstiller Familiedeling.

Har du stadig brug for hjælp?