Brug I fokus på iPad eller Studio Display

I fokus bruger maskinlæring til at justere ultravidvinkelkameraet på forsiden, når du bruger videoapps som FaceTime på din kompatible iPad-model eller Mac, der er sluttet til Studio Display. Når du bevæger dig rundt, hjælper I fokus med at holde dig og andre tilstedeværende inden for billedet.

Du skal bruge følgende

I fokus fungerer sammen med disse iPad-modeller og Mac-computere:

Du kan bruge I fokus under et FaceTime-opkald og i andre kompatible videoapps.

Sådan slår du I fokus til eller fra

1. Under et videoopkald i FaceTime, eller når du bruger video i en kompatibel app, skal du åbne Kontrolcenter ved at skubbe nedad fra skærmens øverste højre kant på iPad eller ved at klikke på symbolet for KontrolcenterBilledtekst mangler i menulinjen på Mac.

iPad-skærm, der viser et FaceTime-opkald med Kontrolcenter synligt, herunder knappen Effekter
  2. Tryk eller klik på knappen EffekterBilledtekst mangler.

3. Tryk eller klik på knappen I fokusBilledtekst mangler for at slå det til eller fra.

iPad-skærm, der viser et FaceTime-opkald med indstillingen Effekter synlig

På iPad kan du også styre I fokus under et FaceTime-opkald ved at trykke på videoens miniaturebillede af dig selv og derefter trykke på knappen I fokusBilledtekst mangler.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du bruger FaceTime til at foretage video- og lydopkald fra din iPad eller Mac.