Brug af appen Aktivitet på Apple Watch

Med appen Aktivitet på dit Apple Watch kan du registrere, hvor meget du bevæger dig, motionerer og står op fra dag til dag.

En animeret gif af en Apple Watch-urskive, der viser teksten "Du nåede alle tre mål!" notifikation

Registrerer din aktivitet

Du kommer i gang ved at åbne appen Aktivitet på dit Apple Watch og følge vejledningen på skærmen. Dit Apple Watch giver dig besked, når du har nået dine mål, og det giver dig også forslag og opmuntring for at hjælpe dig med at gennemføre dine cirkler. Se, hvordan du lukker de forskellige cirkler eller ændrer dine mål.

Et billede af bevægelsescirklen.

Bevæg dig

Bevægelsescirklen viser, hvor mange aktive kalorier du hidtil har forbrændt. Opfyld dit daglige mål for bevægelse ved at forbrænde aktive kalorier hver dag. I modsætning til hvile er aktive kalorier dem, du forbrænder ved at stå op eller bevæge dig omkring. Få hjælp til at få registreret bevægelse og motion.

For brugere på 13 år og derunder viser bevægelsescirklen, hvor mange minutter brugeren har brugt aktivt på at bevæge sig rundt.

Et billede af motionscirklen

Motion

Motionscirklen viser, hvor mange minutters høj aktivitet du har klaret.  Opfyld dit daglige motionsmål ved at motionere mindst 30 minutter om dagen. Læs mere om, hvordan du opfylder dit mål for motion.

Et billede af ståcirklen

Stå op

Ståcirklen viser de timer, hvor du har stået op og bevæget dig omkring i mindst ét minut. Opfyld dit daglige mål for at stå op ved at stå op og bevæge dig omkring i mindst et minut i tolv forskellige timer i løbet af dagen.  Selvom du står op hele dagen, skal du stadig bevæge dig rundt for at kunne opfylde dit mål for at stå op.

Hvis du har angivet, at du sidder i kørestol, skifter Ståcirklen til Kørcirklen. Kør viser antal timer, hvor du har kørt rundt i mindst et minut.

Sådan kontrollerer du din aktivitetshistorik

Du kan kontrollere dagens fremskridt på dit Apple Watch eller kontrollere din komplette historik i appen Aktivitet på din iPhone.

På din iPhone

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.

2. Tryk på Aktivitet under fanen Resume for at se detaljer om din aktivitet for hele dagen.

3. the calendar  to see your progress for the month. On the calendar, a green dotNo alt supplied for Image appears next to the days that you worked out.

En iPhone-skærm med en visning af det samlede aktivitetsresume for måneden
  4. Tryk på en dag for at få flere oplysninger.

5. Hvis du vil se oplysninger om en træning, f.eks. din rute eller samlede distance, skal du rulle ned til afsnittet Træninger og trykke på det pågældende emne.*

På dit Apple Watch

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.

2. Tryk på søjlediagrammetBilledtekst mangler øverst til venstre for at se dit ugentlige resume, eller skub opad for at se oplysninger for hver cirkel.

3. Hvis du vil se mere, f.eks. dine samlede trin, din distance og dine træninger, skal du skubbe opad igen.

De aktuelle værdier for Trin, Distance og Antal trapper i appen Aktivitet på Apple Watch.

Indstil påmindelser om aktiviteter

1. Åbn appen Watch på din iPhone.

2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Aktivitet.

3. Vælg dine meddelelser og påmindelser. Meddelelser med coaching er f.eks. baseret på dine tidligere resultater.

En iPhone-skærm, der viser indstillingerne for notifikationer og påmindelser om aktiviteter

Læs mere

* De målinger, der vises, afhænger af typen af træning. Du kan f.eks. vælge rute til gang udenfor, svømning i havet eller cykelsessioner, når du har GPS.