Hvis hele biblioteket ikke vises efter en iTunes-opdatering på din Mac eller pc

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist alle sange, album, spillelister eller andet importeret indhold efter en iTunes-opdatering på computeren.

iTunes holder styr på dit indhold og dine spillelister i et biblioteksarkiv. Hvis iTunes ikke kan opdatere dit biblioteksarkiv umiddelbart efter en iTunes-opdatering, kan der mangle importeret indhold og spillelister. Læs mere om, hvordan du gendanner dit iTunes-bibliotek.

Sådan gendannes dit iTunes-bibliotek

Inden du følger trinnene nedenfor, skal du kontrollere, at du har installeret den nyeste version af iTunes.

1. Slut iTunes.

2. Åbn den iTunes-mappe, der indeholder iTunes-biblioteksarkiverne:

• Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Gå > Hjem. Åbn mappen Musik, og åbn derefter mappen iTunes.

• Windows: Åbn \Brugere\brugernavn\Musik\iTunes\.

3. Træk arkivet iTunes Library.itl til skrivebordet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde arkivet.

4. Gå til mappen iTunes, og åbn mappen Previous iTunes Libraries.

5. Find arkivet med navnetiTunes Library ÅÅÅÅ-MM-DD, hvor ÅÅÅÅ-MM-DD er datoen for opdateringen af iTunes (år-måned-dag).

• Hvis du ikke kan finde Previous iTunes Libraries eller et nyere ÅÅÅÅ-MM-DD-arkiv, kan det skyldes, at du har valgt en anden placering til dit iTunes Library-arkiv. Søg efter Previous iTunes Libraries på computeren for at finde det seneste ÅÅÅÅ-MM-DD-arkiv, og fortsæt derefter til trin 6.

6. Vælg arkivet, og tryk derefter på Cmd + C (Mac) eller Ctrl + C (Windows).

7. Tryk på Cmd + pil op (Mac) eller Alt + pil op (Windows).

8. Tryk på Cmd + V (Mac) eller Ctrl + V (Windows).

9. ÅÅÅÅ-MM-DD-arkivet bør nu være kopieret til mappen iTunes. Omdøb kopien til "iTunes Library.itl" (uden anførselstegnene).

10. Hold Alternativtasten (Mac) eller Skift-tasten (Windows) nede, og åbn iTunes.

11. Klik på Vælg bibliotek, når du får vist beskeden Vælg iTunes-bibliotek. Indstil iTunes til det arkiv, der blev omdøbt i trin 9.

iTunes Library gendannes. Hvis du får vist alt indhold og alle spillelister i iTunes som forventet, kan du flytte arkivet iTunes Library.itl fra skrivebordet til papirkurven.

Det kan forekomme, at de ændringer, du har foretaget i biblioteket efter den dato, der er angivet i det iTunes Library-arkiv, som du brugte i trin 5, f.eks. nye spillelister eller tilføjede sange, ikke bliver vist i iTunes og skal oprettes igen eller tilføjes igen.