Hent - Kombinationsopdatering OS X Yosemite 10.10.5

Systemkrav: OS X Yosemite 10.10

Arkivstørrelse: 2,12 GB

Hent

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.5 anbefales til alle computere med OS X Yosemite.

Opdateringen OS X Yosemite 10.10.5 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere. Denne opdatering:

• Forbedring af kompatibiliteten med bestemte e-mailservere ved brug af Mail

• Løsning af et problem i Fotos, som forhindrede import af videoer fra GoPro-kameraer

• Løsning af et problem i QuickTime Player, som forhindrede afspilning af Windows Media-arkiver

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres Mac-computeren

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af din Mac inden installering. Du kan f.eks. sikkerhedskopiere med Time Machine.

2. Brug Mac App Store til at installere denne og eventuelle andre opdateringer. Nogle opdateringer kan først hentes, når en anden opdatering er blevet installeret.

• Installeringsprocessen må ikke afbrydes.

• Hvis du har installeret OS X-ændringer fra en anden producent eller har ændret OS X på en anden måde, kan der forekomme uforudsigelige resultater.

• Du kan også hente denne opdatering på siden Overførsler på Apple-support. Selvstændige opdateringer kan være en god løsning, hvis du vil installere den samme opdatering igen eller på en anden computer.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어