Touch ID-kort til MacBook Air (15", M2, 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Kapton-tape

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

• Halvmåneformet 44 mm Torx Plus 2IP-bit

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit på 44 mm

• Justeringsværktøj til Touch ID

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

Fjernelse

1. Åbn skærmen, og stil computeren på siden.

2. Tryk på Touch ID -knappen. Under genmontering skal du sikre dig, at knappen føles på samme måde, når du trykker på den.

3. Luk skærmen, og læg computeren med skærmsiden nedad.

4. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne 3IP-skruen (923-08925) fra inddækningsstikket til Touch ID -kortet. Fjern inddækningen, og gem den til genmontering.

5. Brug den sorte pind til at løfte enden af Touch ID -kortets flexkabel ud af stikket.

6. Løft enden af Touch ID -kortets flexkabel (1), og brug den flade ende af den sorte pind til forsigtigt at trække flexkablet af topkabinettet (2).

7. Brug den blå momentnøgle og 2IP-bitten til delvist at skrue sætskruen (923-08982) løs med en omgang.

8. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne de fire 3IP-hjørneskruer (923-08918) (1) og de to midterste 3IP-skruer (923-08917) (2) fra Touch ID -kortet.

9. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Touch ID -kortets fleksible inddækning. Gem den fleksible inddækning til genmontering.

• Vigtigt: Bemærk retningen på Touch ID -kortets fleksible inddækning med henblik på genmontering.

10. Åbn skærmen, og stil computeren på siden.

11. Støt Touch ID -kortet, mens du fører Touch ID -kortets flexkabel gennem åbningen som vist.

Genmontering

1. Stil computeren på siden stadig med skærmen åben. Sæt to Y-formede justeringsværktøjer i fordybningen på Touch ID -kortet som vist, og sæt tapperne i hjørnekanterne. Fastgør justeringsværktøjerne med Kapton-tape.

2. Før Touch ID -kortets flexkabel gennem åbningen i topkabinettet. Placer derefter Touch ID-kortet i fordybningen på topkabinettet.

• Bemærk: Hvis du installerer et nyt Touch ID -kort, skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra glasoverfladen og flexkablet.

3. Luk skærmen, og placer computeren med skærmsiden nedad.

•  Forsigtig: Sørg for, at Touch ID -knappen holdes på plads af de Y-formede værktøjer, når du lukker skærmen.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at placere Touch ID -kortets fleksible inddækning som vist.

5. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til delvist at geninstallere de fire 3IP-hjørneskruer (923-08918) (1) og de to midterste 3IP-skruer (923-08917) (2) i Touch ID -kortet.

6. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at spænde den nederste venstre 3IP-skrue delvist.

7. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere de fire 3IP-hjørneskruer helt i den viste rækkefølge.

8. Brug den blågrønne momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere de to midterste 3IP-skruer helt.

9. Åbn skærmen, og stil computeren på siden.

10. Se direkte på Touch ID -knappen. Mellemrummene på hver side skal være ens, og Touch ID -knappen skal flugte med funktionstasterne.

• Vigtigt: Hvis mellemrummene omkring siderne ikke er ens, skal du bruge den blågrønne momentnøgle og 3IP-bitten til at skrue de to midterste skruer delvist løs med en enkelt omgang hver. Juster derefter knappen, og spænd de to midterste skruer.

11. Fjern Kapton-tapen og de Y-formede justeringsværktøjer.

12. Brug den blå momentnøgle og 2IP-bitten til at stramme eller løsne 2IP-sætskruen (923-08982), mens du trykker på Touch ID -knappen. Sørg for, at den føles på samme måde, som den gjorde, før du fjernede den.

• Important

• If the Touch ID  button feels too stiff or doesn't move, the set screw has been overtightened. Use the blue torque driver and 2IP bit to loosen the set screw.

• If the Touch ID  button can be pressed down but doesn't click, the set screw is too loose. Use the blue torque driver and 2IP bit to tighten the 2IP set screw.

13. Luk skærmen, og placer computeren med skærmsiden nedad.

14. Tryk enden af Touch ID -kortets flexkabel fast til stikket.

15. Tryk på Touch ID -kortets flexkabel for at fastgøre det til topkabinettet.

16. Placer inddækningsstikket til Touch ID -kortet over enden af flexkablet.

17. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere 3IP-skruen (923-08925) i inddækningsstikket til Touch ID -kortet.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.