Covers til skærmhængsel til MacBook Air (15", M2, 2023)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP 44 mm-bit

• Løftestang til taster

• Klæbestrimler (1x0,5)

Fjernelse

1. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-08975) fra coveret til det højre skærmhængsel.

2. Pil den matterede foring fra den ene side af 1x0,5-klæbestrimlen. Hold den lille ende af løftestangen til tasten nede på klæbemidlet, og tryk i 10 sekunder.

3. Løft stangen til tasten og klæbemidlet for at adskille dem fra den hvide foring.

4. Sæt den lille ende af løftestangen og klæbemidlet fast på coveret til det højre skærmhængsel med et let tryk. Lad løftestangen til tasten sidde på coveret til skærmhængsel i 5 sekunder for at aktivere klæbemidlet.

5. Løft tasten for at fjerne coveret til det højre skærmhængsel fra topkabinettet.

6. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-08975) fra coveret til det venstre skærmhængsel.

7. Hold den lille ende af løftestangen til tasten nede på 1x0,5-klæbestrimlen, og tryk i 10 sekunder.

8. Løft stangen til tasten og klæbemidlet for at adskille dem fra den hvide foring.

9. Sæt den lille ende af løftestangen og klæbemidlet fast på coveret til det venstre skærmhængsel med et let tryk. Lad løftestangen til tasten sidde på coveret til skærmhængsel i 5 sekunder for at aktivere klæbemidlet.

10. Løft stangen til tasten for at fjerne coveret til venstre skærmhængsel fra topkabinettet.

Genmontering

1. Placer coveret til venstre skærmhængsel i topkabinettet.

• Vigtigt: Sørg for, at den øverste kant af coveret til skærmhængsel sidder under kanten af topkabinettet.

2. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til geninstallere de to 3IP-skruer (923-08975) i coveret til det venstre skærmhængsel.

3. Placer coveret til højre skærmhængsel i topkabinettet.

• Vigtigt: Sørg for, at den øverste kant af coveret til skærmhængsel sidder under kanten af topkabinettet.

4. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til geninstallere de to 3IP-skruer (923-08975) i coveret til det højre skærmhængsel.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: