Touch ID-kort til MacBook Pro  (16", 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Kapton-tape

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit på 44 mm

• Justeringssæt til Touch ID

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

Fjernelse

1. Fjern gummidækslet fra den fleksible inddækning til Touch ID -kortet, og gem det til genmontering.

2. Brug en momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at fjerne de fire 3IP-hjørneskruer (923-06955) (1) og de to midterste 3IP-skruer (923-06942) (2) fra Touch ID -kortets fleksible inddækning.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Touch ID -kortets fleksible inddækning fra topkabinettet. Gem inddækningen til genmontering.

4. Spred spidserne på den ESD-sikrede pincet, og sæt den ene spids ind under kanten af flexkablet til Touch ID -kortet. Skub forsigtigt pincettens spids ind under hele flexkablets længde for at løsne klæbemidlet mellem flexkablet og topkabinettet.

5. Stil computeren på siden med skærmen åben.

6. Tryk på Touch ID -knappen. Før Touch ID -kortets flexkabel gennem åbningen i topkabinettet for at fjerne Touch ID -kortet.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID -kortet ikke klikkede korrekt før fjernelse, eller du installerer et nyt Touch ID -kort, skal du fortsætte til fjernelsestrin 7 for at fjerne mellemlægspladen til Touch ID .

• Sørg for, at din arbejdsflade er ren. Under Touch ID -kortet sidder mellemlægspladen til Touch ID , som er en lille, rund del. Hvis den falder af, er det nemmere at finde den på en ren overflade.

• Hvis du bruger den eksisterende mellemlægsplade til Touch ID , skal du fortsætte til genmonteringstrin 6.

7. Anbring computeren med højre side opad og skærmen åben. Spred spidserne på den ESD-sikrede pincet, og brug den ene spids til at fjerne mellemlægspladen fra den runde fordybning under Touch ID -kortet.

• Bemærk: På mellemlægspladen sidder der en lille smule klæbemiddel, som gør, at den muligvis klæber til topkabinettet.

Genmontering

1. Anbring computeren med højre side opad og skærmen åben.

•  Forsigtig: Sørg for at placere computeren på en ren flade for at undgå at beskadige indvendige dele.

2. Anbring to Y-formede justeringsværktøjer i Touch ID -åbningen i topkabinettet som vist. Fastgør de Y-formede værktøjer i kanten af hjørnerne med Kapton-tape.

• Vigtigt: Sørg for, at mellemlægspladen til Touch ID  er justeret korrekt i den forsænkede runding i topkabinettet. Hvis du udskifter mellemlægspladen til Touch ID , skal du følge genmonteringstrin 3 til 5. Hvis du bruger den eksisterende mellemlægsplade, skal du fortsætte til genmonteringstrin 6.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at tage den mellemste plade til Touch ID  op fra mellemlægspladesættet.

• Bemærk: Mellemlægspladen er sort på den klæbende side og sølvfarvet på den anden side.

4. Juster mellemlægspladen til Touch ID  i den forsænkede runding i topkabinettet med den klæbende side nedad.

5. Tryk forsigtigt på mellemlægspladen til Touch ID  for at klæbe den fast til topkabinettet.

6. Stil computeren på siden med skærmen åben.

7. Før Touch ID -kortets flexkabel gennem åbningen i topkabinettet. Placer derefter Touch ID -kortet i åbningen i topkabinettet.

• Vigtigt: Hvis du installerer et nyt Touch ID -kort, skal du ikke fjerne beskyttelsesfilmen eller de selvklæbende udløserforinger endnu.

8. Sørg for, at de to Y-formede justeringsværktøjer er placeret op mod Touch ID -knappen som vist.

9. Sørg for, at Touch ID -knappen holdes på plads af de Y-formede værktøjer, når du lukker skærmen. Placer derefter computeren med skærmsiden nedad.

• Bemærk: Hvis du installerer et nyt Touch ID -kort, skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra Touch ID -knappen.

10. Anbring derefter Touch ID -kortets fleksible inddækning som vist.

• Vigtigt: Sørg for, at Touch ID -kortets fleksible inddækning er placeret med højre side opad.

11. Brug den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til delvist at geninstallere de fire 3IP-hjørneskruer (923-06955) (1) og de to midterste 3IP-skruer (923-06942) (2) i Touch ID -kortets fleksible inddækning.

• Vigtigt: Stop med at stramme skruerne, før du mærker modstand.

12. Brug den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til delvist at geninstallere den øverste venstre 3IP-skrue.

• Vigtigt: Stop med at stramme skruen, når du mærker modstand, men før momentnøglen klikker.

13. Brug den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at geninstallere de fire 3IP-hjørneskruer helt i den viste rækkefølge.

14. Brug den blågrønne momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at genmontere de to midterste 3IP-skruer helt.

15. Stil computeren på siden med skærmen åben. Fjern derefter Kapton-tapen og de Y-formede justeringsværktøjer.

16. Tryk på Touch ID -knappen for at sikre, at den klikker.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID -knappen føles for løs eller ikke klikker, skal du gentage fjernelsestrin 2 til 7. Gentag derefter genmonteringstrin 1 til 15 med en større mellemlægsplade til Touch ID .

• Hvis Touch ID -knappen føles for stiv eller ikke klikker, skal du gentage fjernelsestrin 2 til 7. Gentag derefter genmonteringstrin 1 til 15 med en mindre mellemlægsplade til Touch ID .

17. Se direkte over Touch ID -knappen. Mellemrummene på hver side skal være ens, og Touch ID -knappen skal flugte med funktionstasterne. Hvis mellemrummene omkring siderne ikke er ens, skal du løsne Touch ID -kortets skruer på den fleksible inddækning. Gentag derefter genmonteringstrin 12 til 16.

18. Luk skærmen, og placer computeren med skærmsiden nedad.

19. Tryk på Touch ID -kortets flexkabel for at fastgøre det til topkabinettet.

• Vigtigt: Hvis du installerer et nyt Touch ID -kort, skal du fjerne den selvklæbende bagside fra Touch ID -kortets flexkabel.

20. Genmonter gummidækslet over Touch ID -kortets fleksible inddækning.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.