Registrer ændringer i håndledstemperaturen i løbet af natten med Apple Watch

Apple Watch Series 8 eller nyere modeller og alle Apple Watch Ultra-modeller kan indsamle data om håndledstemperaturen, mens du sover, så du kan få endnu mere indsigt i dit generelle velbefindende.

Om håndledstemperatur

Din håndledstemperatur er en måling relateret til din kropstemperatur, som tages af dit Apple Watch, mens du sover. Din kropstemperatur svinger naturligt og kan variere hver nat på grund af kost og motion, alkoholforbrug, søvnmiljø eller fysiologiske faktorer som menstruationscyklusser og sygdom. Efter ca. 5 nætter vil dit Apple Watch bestemme udgangspunktet for din håndledstemperatur og se efter natlige ændringer af den.

Hvis du bruger Min cyklus, kan din håndledstemperatur også bruges til at give retrospektive estimater af ægløsning og forbedre forudsigelserne af din menstruation.

Forudsætninger

• Et Apple Watch Series 8 eller en nyere model eller en hvilken som helst model af Apple Watch Ultra.

• Søvn skal konfigureres med Registrer søvn med Apple Watch slået til.

• Fokusfunktionen Søvn skal være slået til i mindst 4 timer om natten i omkring 5 nætter.

Se data om din håndledstemperatur

1. På din iPhone: Åbn appen Sundhed.

2. Tryk på Browse, og tryk derefter på Kropsmål.

3. Tryk på Håndledstemperatur.

Månedlige tendenser for håndledstemperatur på en iPhone.

Når din udgangstemperatur er ved at blive bestemt, vises "Kræver flere data" øverst i diagrammet. Under diagrammet vises antallet af nætter, der skal gå, før data om din håndledstemperatur vises som ændringer i forhold til din udgangstemperatur. Hvis du skifter til et nyt Apple Watch, tager det omkring 5 nætter at genetablere din udgangstemperatur.

Sådan måles håndledstemperaturen

Apple Watch Series 8 eller nyere modeller og alle Apple Watch Ultra-modeller har to temperatursensorer – en på bagsiden og tæt på huden, og en anden lige under skærmen. Apple Watch måler din temperatur hvert femte sekund, mens du sover. Dette design forbedrer nøjagtigheden ved at reducere påvirkninger fra det omgivende miljø.

Avancerede algoritmer bruger derefter disse data til at give en aggregeret måling for hver nat, som du kan se som relative ændringer fra din udgangstemperatur i appen Sundhed.

Slå Håndledstemperatur fra

1. Åbn appen Watch på din iPhone.

2. Tryk på Anonymitet.

3. Slå Håndledstemperatur fra.

Dette bør du vide

• Funktionen til temperaturmåling er ikke et medicinsk udstyr, og den er ikke beregnet til brug i medicinsk diagnose, behandling eller til andre medicinske formål.

• Funktionen til temperaturmåling er ikke et termometer og kan ikke vise den aktuelle håndledstemperatur.

• Funktionen til temperaturmåling er designet til brugere, der er fyldt 14 år og ældre.

• Dataene om håndledstemperaturen kan også blive påvirket af visse fysiologiske, livsstils- og miljøfaktorer.

• Du får de bedste resultater, hvis dit Apple Watch passer helt rigtigt. Hvis pasformen er for løs, kan det påvirke dataene om håndledstemperaturen.