Administrer dine apps med Log ind med Apple

Når du bruger Log ind med Apple, kan du bruge dit Apple‑id til at logge ind på deltagende apps og websteder fra andre udviklere end Apple. Læs mere om, hvordan du ser og administrerer de apps, du bruger med Log ind med Apple.

Vis de apps, du bruger med Log ind med Apple

Hvis du vil se en liste over de apps, du bruger med Log ind med Apple, og administrere dine indstillinger for de enkelte apps, kan du gå til Indstillinger for Apple-id på din enhed eller logge ind på kontosiden for dit Apple-id. Læs mere om Log ind med Apple.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Tryk på Login og sikkerhed.

iPhone-skærm, der viser trinnene til at se de apps, du bruger med Log ind med Apple
  3. Tryk på Log ind med Apple.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på dit navn, og vælg derefter Login og sikkerhed.

3. Klik på Log ind med Apple.

På nettet

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Gå til Login og sikkerhed.

3. Vælg Log ind med Apple.

Administrere dine indstillinger for Log ind med Apple

Under kontoindstillingerne for dit Apple-id kan du se en liste over apps, som du bruger med Log ind med Apple. Vælg en app på listen for at se, hvilke oplysninger du har delt med appen. Du kan også se et link til appens anonymitetspolitik eller vilkår og betingelser.

Hvis du vælger at skjule din e-mailadresse fra en app, kan du slå videresendelse af e-mails fra til din personlige e-mailadresse for at forhindre e-mails, der sendes af en bestemt udvikler, i at nå din personlige indbakke. Du kan også ændre din videresendelsesadresse til enhver e-mailadresse, du har registreret på din Apple-id-konto, eller vælge at stoppe med at bruge Log ind med Apple med en app eller et websted.

Hvis du bruger et administreret Apple-id i skolen eller på arbejdspladsen, skal du kontakte systemadministratoren for at administrere de apps, du bruger med Log ind med Apple på arbejde og i skole.

Deaktiver videresendelse af e-mails

1. På iPhone skal du gå til Indstillinger og trykke på dit navn.

2. Tryk på Login og sikkerhed, og tryk derefter på Log ind med Apple.

3. Vælg appen eller udvikleren, og tryk derefter på Administrer indstillinger.

iPhone-skærm, der viser, hvordan du deaktiverer videresendelse af e-mails
  4. Vælg appen eller udvikleren igen, og tryk derefter for at deaktivere Videresend til.

iPhone-skærm, der viser indstillingen for videresendelse af e-mails

Skift e-mailadresse til videresendelse

1. På iPhone skal du gå til Indstillinger og trykke på dit navn.

2. Tryk på Log ind med Apple.

3. Vælg appen eller udvikleren, og tryk derefter på Administrer indstillinger.

4. Tryk på Videresend til, og vælg derefter den e-mailadresse, du vil bruge.

Når du vælger e-mailadressen, gælder den for e-mails fra alle apps og udviklere, der bruger Skjul min e-mailadresse.

Stop med at bruge Log ind med Apple med en app

1. På iPhone skal du gå til Indstillinger og trykke på dit navn.

2. Tryk på Login og sikkerhed, og tryk derefter på Log ind med Apple.

3. Vælg appen eller udvikleren, og tryk derefter på Stop Using Apple ID (Stop med at bruge Apple-id).

iPhone-skærm, der viser, hvordan du stopper med at bruge Apple-id

Hvad sker der, hvis du holder op med at bruge Log ind med Apple med en app

Når du holder op med at bruge dit Apple-id med en app, bliver du logget ud af appen på din enhed. Næste gang du åbner appen eller besøger webstedet for appen, kan du enten vælge Log ind med Apple for at logge ind igen eller oprette en ny konto.

Hvis du vælger at bruge Log ind med Apple igen, logges du ind på den samme konto, som du brugte før. Nogle apps kan give dig mulighed for at oprette en ny adgangskode til din eksisterende konto, så du kan logge ind igen uden at bruge dit Apple-id.

Hvis du sletter din konto i en app, hvor du bruger Log ind med Apple, modtager du muligvis en e-mail fra Apple om, at appen har tilbagekaldt din konto til Log ind med Apple. Hvis du vil oprette en ny konto med denne app, skal du dele dit navn og din e-mailadresse med appen igen eller oprette en ny konto ved hjælp af Log ind med Apple.

Hvis du holder op med at bruge Log ind med Apple med en udvikler af flere apps

Nogle udviklere kan bruge Log ind med Apple til at give dig en konto til mere end en enkelt app. Hvis det er tilfældet, og du deaktiverer videresendelse af e-mails eller holder op med at bruge dit Apple-id til en enkelt app, gælder det for alle apps fra den pågældende udvikler.