Hvis mikrofonerne på din iPad ikke virker

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lyden er utydelig under FaceTime-opkald, på videooptagelser eller i apps.

Rengør mikrofonerne

1. Fjern eventuelle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm eller etuier fra din iPad.

2. Fjern urenheder fra åbningerne på din iPad.

Test dine mikrofoner

1. Åbn appen Kamera.

2. Hvis du vil teste mikrofonen på forsiden, skal du optage en video, hvor du taler, mens du ser ind i kameraet på forsiden af din iPad.

3. Hvis du vil teste mikrofonen på bagsiden, skal du trykke på kameravælgerenNo alt supplied for Image for at skifte til kameraet på bagsiden. Optag derefter endnu en video af dig selv, hvor du taler, mens du ser ind i kameraet på bagsiden af din iPad.

4. Afspil begge videoer. Du bør kunne høre din stemme tydeligt i begge videoer.

Hvis din stemme lyder dæmpet på iPad (10. generation)

Hvis din stemme lyder for stille eller dæmpet, når du afspiller de videoer, du har optaget med appen Kamera, skal du sørge for, at du ikke blokerer for mikrofonerne på din iPad med dine hænder eller et etui. Hvis din iPad har skærmbeskyttelse, skal du sørge for, at skærmbeskyttelsen har en åbning over mikrofonen på forsiden.

Billedtekst mangler

Hvis mikrofonen ikke virker i en bestemt app

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Mikrofon.

2. Kontroller, at appen er slået til.

3. Hvis appen ikke har tilladelse til at få adgang til din mikrofon, eller hvis den ikke er på listen, skal du kontakte appudvikleren.

Hvis du stadig ikke kan høre din stemme tydeligt, kan du kontakte Apple-support.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.