Sådan slår du iCloud-fotos fra
iCloud-fotos opbevarer dine fotos og videoer sikkert i iCloud og holder dem opdateret på tværs af dine enheder. Hvis du slår iCloud-fotos fra på en eller flere enheder, synkroniseres ændringer som nye fotos eller sletninger ikke længere mellem disse enheder og dine andre enheder.
Slå iCloud-fotos fra på én enhed
Hvis du slår iCloud-fotos fra på én enhed, kan du vælge at beholde en kopi af dine fotos på den pågældende enhed eller fjerne fotos uden at gemme en kopi. Ændringer som overførsler af nye fotos, redigeringer og sletninger synkroniseres ikke længere mellem den pågældende enhed og andre enheder, der bruger iCloud-fotos.
På din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro
Download dine originale fotos og videoer. Sørg for, at du har nok lagringsplads på din enhed.
Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.
Tryk på iCloud. Tryk på Fotos under Gemt i iCloud.
Hvis du vil slå iCloud-fotos fra, skal du fravælge “Synkroniser denne [enhed]”.
Hvis du vil downloade en kopi af de fotos og videoer, der er gemt i iCloud, til din enhed, skal du vælge Hent fotos & videoer. Hvis du vil fjerne fotoerne uden at gemme en kopi på din enhed, skal du vælge Fjern fra iPhone.
Hvis du vælger ikke at downloade en kopi af dine fotos og videoer, er optimerede fotos ikke i den oprindelige opløsning.
På din Mac
Download dine originale fotos og videoer. Sørg for, at du har nok lagringsplads på din Mac.
Fra Apple-menuen skal du vælge Systemindstillinger og derefter klikke på dit navn.
Klik på iCloud. Klik på Fotos under Gemt i iCloud.
Hvis du vil slå iCloud-fotos fra, skal du slå “Synkroniser denne Mac” fra.
Hvis du vil downloade en kopi af de fotos og videoer, der er gemt i iCloud, til din Mac, skal du vælge Hent. Hvis du vil fjerne fotos uden at gemme en kopi på din enhed, skal du vælge slet fra Mac eller Fjern fra Mac.
På din pc
Åbn iCloud til Windows. Sørg for, at du er logget ind med din Apple-konto.
Klik på Indstillinger ud for Fotos.
Fjern markeringen af iCloud-fotos.
Klik på OK, og klik derefter på Anvend.
På dit Apple TV 4K eller Apple TV HD
Gå til Indstillinger.
Vælg Brugere og konti, og vælg derefter din konto.
I sektionen iCloud skal du vælge Fotos og derefter slå iCloud-fotos fra.
Slå iCloud-fotos fra i iCloud og på alle dine enheder
Hvis du slår iCloud-fotos fra for din konto, slettes dine fotos fra iCloud 30 dage, efter at du holder op med at bruge tjenesten. Nye ændringer såsom overførsel af nye fotos, redigeringer og sletninger vil ikke længere synkronisere til dine enheder.
På din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro
Download dine originale fotos og videoer. Sørg for, at du har nok lagringsplads på din enhed.
Hvis du ejer et delt fotobibliotek, skal du slette det delte bibliotek.
Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.
Tryk på iCloud, og tryk derefter på Lagringsplads. I iOS 17 eller tidligere versioner skal du trykke på Administrer kontolagringsplads.
Tryk på iCloud-fotos.
Tryk på Slå fra og slet fotos. I iOS 17 eller tidligere skal du trykke på Slå fra og slet fra iCloud.
Fotos og videoer, der opbevares i iCloud, slettes 30 dage efter, at du holder op med at bruge tjenesten. Hvis du ombestemmer dig inden da, kan du vælge Fortryd Slet.
På din Mac
Download dine originale fotos og videoer. Sørg for, at du har nok lagringsplads på din Mac.
Hvis du ejer et delt fotobibliotek, skal du slette det delte bibliotek.
Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen .
Klik på dit navn.
Klik på iCloud, og klik derefter på Administrer.
Vælg iCloud-fotos, og klik derefter på Slå fra og slet fotos. I macOS Tahoe skal du klikke på Slå fra og slet fra iCloud. I macOS Sonoma eller tidligere skal du vælge Fotos, og derefter klikke på Slå fra og slet.
Fotos og videoer, der opbevares i iCloud, slettes 30 dage efter, at du holder op med at bruge tjenesten. Hvis du ombestemmer dig inden da, kan du vælge Gendan iCloud-fotos.