Forlad delt iCloud-fotobibliotek

Hvis du har oprettet et delt iCloud-fotobibliotek, kan du læse mere om, hvordan du fjerner en deltager eller sletter dit delte bibliotek. Hvis du er deltager, kan du læse om, hvordan du forlader et delt bibliotek.

Forlad et delt bibliotek

Hvis du er deltager, kan du til enhver tid forlade et delt bibliotek. Du skal bare sørge for, at du forbliver logget ind på iCloud med iCloud-fotos slået til, indtil processen er afsluttet.

På din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > Fotos, og tryk derefter på Delt bibliotek.

2. Vælg Forlad delt bibliotek.

Forlad delt bibliotek er placeret nederst på skærmen.
  3. Vælg at kopiere alt fra det delte bibliotek til dit personlige bibliotek eller kun det indhold, du har bidraget med.

Mac

1. I appen Fotos skal du vælge Fotos > Indstillinger.

2. Vælg fanen Delt bibliotek.

Forlad delt bibliotek er nederst i menuen.
  3. Klik på Forlad delt bibliotek.

Fjern en deltager

Hvis du har oprettet biblioteket, kan du til enhver tid fjerne deltagere fra det delte bibliotek.

På din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > Fotos, og tryk derefter på Delt bibliotek.

2. Vælg en deltager, og vælg derefter Fjern fra delt bibliotek.

Fjern fra delt bibliotek findes under Send invitation igen.
  3. Deltageren modtager en notifikation om, at vedkommende er blevet fjernet fra det delte bibliotek.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mere end syv dage, kopieres alle de delte aktiver automatisk til vedkommendes personlige bibliotek.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mindre end syv dage, kopieres kun de billeder og videoer, vedkommende har bidraget med, til deltagerens personlige bibliotek.

På din Mac

1. I appen Fotos skal du vælge Fotos > Indstillinger.

2. Vælg fanen Delt bibliotek.

3. Klik på knappen MereNo alt supplied for Image ud for en deltagers navn, og vælg derefter Fjern.

Fjern er placeret under Vis kontaktkort.
  4. Deltageren modtager en notifikation om, at vedkommende er blevet fjernet fra det delte bibliotek.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mere end syv dage, kopieres alle de delte aktiver automatisk til vedkommendes personlige bibliotek.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mindre end syv dage, kopieres kun de billeder og videoer, vedkommende har bidraget med, til deltagerens personlige bibliotek.

Slet dit delte bibliotek

Hvis du har oprettet biblioteket, kan du til enhver tid slette dit delte bibliotek.

På din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > Fotos, og tryk derefter på Delt bibliotek.

2. Vælg Slet delt bibliotek.

Slet delt bibliotek er placeret nederst på skærmen.
  3. Vælg Behold alt eller Behold kun det, jeg har bidraget med, og tryk derefter på Slet delt bibliotek for at bekræfte.

4. Alle deltagere modtager en notifikation.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mere end syv dage, kopieres alle de delte aktiver automatisk til vedkommendes personlige bibliotek.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mindre end syv dage, kopieres kun de billeder og videoer, vedkommende har bidraget med, til deltagerens personlige bibliotek.

På din Mac

1. I appen Fotos skal du vælge Fotos > Indstillinger.

2. Vælg fanen Delt bibliotek.

Slet delt bibliotek er placeret nederst i menuen.
  3. Klik på Slet delt bibliotek.

4. Vælg Behold alt eller Behold kun det, jeg har bidraget med, og klik derefter på Slet delt bibliotek for at bekræfte.

5. Alle deltagere modtager en notifikation.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mere end syv dage, kopieres alle de delte aktiver automatisk til vedkommendes personlige bibliotek.

• Hvis deltageren har været i det delte bibliotek i mindre end syv dage, kopieres kun de billeder og videoer, vedkommende har bidraget med, til deltagerens personlige bibliotek.