Hvis en app på din Mac ikke reagerer, lukker uventet eller ikke åbner

Hvis en app på din Mac ikke fungerer som forventet, kan du prøve disse løsninger.

Afslut og åbn appen igen

Hvis appen er åben, kan du prøve at afslutte appen og derefter åbne den igen. Hvis den ikke afsluttes, skal du tvinge appen til at afslutte.

Genstart din Mac

Start din Mac igen.

Installer softwareopdateringer

• Hvis du har hentet appen i App Store, skal du åbne App Store og kontrollere, om der er opdateringer, i sektionen Opdateringer. Hvis du har fået appen fra en anden kilde, kan du hente opdateringer fra appudviklerens websted.

• Opdater macOS på din Mac

Slet og geninstaller appen

• Slet appen. Når du gør dette, mister du muligvis data, der var gemt i appen.

• Derefter skal du downloade appen igen. Hvis du ikke hentede appen i App Store, skal du downloade den igen fra appudviklerens websted.

Få mere hjælp

Hvis du har hentet appen i App Store: