Brug af spil i Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for at få ubegrænset adgang til en udvalgt samling af spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og dit Apple TV.

Apple TV ved siden af iPad Pro, iPhone og MacBook Air – alle med spil på skærmen

Åbn App Store, og gå til fanen Arcade, hvis du vil se, hvilke spil der er inkluderet i Apple Arcade. Rul ned til bunden, og tryk eller klik på Se alle spil.

Hvis du vil downloade Apple Arcade-spil fra App Store, skal du abonnere på Apple Arcade. Du kan stadig købe og downloade andre spil fra App Store, selvom du ikke abonnerer på Apple Arcade, eller hvis du bor i et land eller område, hvor Apple Arcade ikke er tilgængeligt.

Læs mere om Apple Arcade og priser.

Apple Arcade og tilgængelige Apple Arcade-funktioner kan variere alt efter land eller område. Her kan du læse om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan finder du spil

Når du har abonneret på Apple Arcade, kan du downloade alle Apple Arcade-spil, der er tilgængelige på din enhed, uden yderligere gebyrer.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn App Store, og gå til fanen Arcade nederst på skærmen.

• På dit Apple TV: Åbn appen Arcade, eller åbn App Store, og gå til fanen Arcade øverst på skærmen.

• På din Mac: Åbn App Store, og gå til fanen Arcade i indholdsoversigten.

Du kan også søge efter et bestemt spil i App Store.

Sådan spiller du spil

Du kan downloade lige så mange Apple Arcade-spil, du vil, og spille lige så ofte, du vil. Når du abonnerer, behøver du ikke foretage yderligere køb i Apple Arcade-spil.

Du kan spille spil på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Hvis du får vist et controller-symbolBilledtekst mangler på appens side, har spillet controller-understøttelse til den pågældende Apple-enhed. Du kan bruge en spilcontroller til at spille de fleste spil, også selvom en controller ikke er nødvendig. Der skal dog bruges en controller for at kunne spille visse spil på Apple TV.

Alle Apple Arcade-spil er forskellige. Hvis du vil vide mere om, hvordan du spiller et spil, et spils funktioner eller regler, skal du kontakte appudvikleren.

Sådan får du vist resultater og gemmer spil

Apple Arcade bruger iCloud og Game Center til spilresultater, gemte spil og spil med venner Du kan spille dit spil på alle dine enheder, der understøtter spillet, så længe du er logget ind.

Hvis du vil fortsætte dit seneste Arcade-spil, hvor du slap, på en af dine enheder, der understøtter dit spil, skal du gå til fanen Arcade i App Store og finde sektionen Fortsæt med at spille.

Hvis du vil se, hvilke bedrifter du har låst op, skal du gå til siden Konto i App Store.

Læs mere om gemte spil, iCloud og Apple Arcade.